![]() |
|
206cc Plaka lambalarını sökemiyorum? resimli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2012 Saat 21:43 |
plaka aydınlatma lambalarının bagaj kapağının içinden soketlerini çıkarttım ama yuvasından çıkartamadım lambaları. içeride diğer 206lar gibi tırnak göremedim malesef. nasıl çıkarabilirim bunu?
![]() ![]() içeriden soketlerde bu şekil. herhangi bir tırnak yok 206lardaki gibi. ![]() ![]() Düzenleyen EErgul - 16 Ağustos 2012 Saat 21:46 |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plaka lambasını en güzeli içten sökmek ama sizde bu mümkün değil gibi. Çok dikkatli olun nazik bir parça her yerinden kırılabiliyor.
Dışardan bakınca yan tarafta kulaklar var. O kulakların altına ince ve düz bir torvavida ile girip hafifçe esnetin çıt diye atar kapağı. |
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
yarın deniyeceğim umarım elimde kalmaz . saolasın
|
|
2004 Model |
|
![]() |
|
serkan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bagaj kapagında bi oval kapak var hocam önce onu acıyorsun ordan parmakların yettiginde cıkarıyorsun.
acele etme nazik dokunuşlarla!!! yoksa benim gibi tırnagı kırarsın, durduk yere masraf acma :)) resmi biraz uzak çekseydin daha detaylı anlatırdım, sanırsam orda bi kablo gözüküyor, o kapak olması lazım ama emin degilim.
Düzenleyen serkan206 - 17 Ağustos 2012 Saat 00:12 |
|
1999 206 1.4 benzin/lpg gri oto.şanz.
|
|
![]() |
|
serkan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aman nazik :)
|
|
1999 206 1.4 benzin/lpg gri oto.şanz.
|
|
![]() |
|
deneyeceğim saolasın. beceremessem yeni fotolarla karşındayım :)
|
|
2004 Model |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |