![]() |
|
106 Motor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neon44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2012 Saat 15:57 |
Selam arkadaslar arabam 106 xs 1.6 otom bisey dikkatimi cekti onu sormak istiyorum gecen benzin istasyonunda silecek suyu doldurmak icin kaputu actim araba calisiyordu acaba bizim peugeot arabalar biraz seslimi calisiyor yani sikirtilimi bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler
|
|
![]() |
|
neon44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bir fikri olan yokmu acaba gercekten kafama takildi yok eger bir sorun varsa baktiriyim
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
106 lar kronık hastalıkları nedenıyle bıraz gurultulu calısırlar kafana takma derım .
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Diger konuda size bu sorunuzla ilgili birsey soylemistim. Saniyorum tam okumadiniz. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24410&PID=374204&title=motop-yag-acil-lutfen#374204 |
|
![]() |
|
Evet okudum tesekkur ederim ilginize sn koliva ama 10 40 varkende sikirtili calisiyodu aslinda aklima subap ayari geliyor ama tam emin degilim hidrolik iticili olabilirmi nedersiniz ????
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Araciniz 8 valf ise ilk suphelenilecek sey subap ayaridir. Motor yagindan dolayi da yapabilirdi. Gerci bu ses normal de olabilir, belki size sesli geliyordur. Bir ustaya gostermekte fayda var.
|
|
![]() |
|
Ozaman diyebilirmiyiz 8 valf subap ayari olur arac 1.6 8 valf 90 hp sn koliva nedersiniz subap ayarina goturuyummu ve nekadar tutar tahmini tesekkurler
|
|
![]() |
|
Fiyatini bilmiyorum ama cok birsey tutacagini da sanmiyorum. Motor sogukken yapildigindan dolayi araci birakmaniz gerekebilir. |
|
![]() |
|
Tesekkur ederim bu arada hayirli kandiller dilerim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |