|
Peugeot 205 1.6 Gti |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abicim valla dükkanın adını hatılayamadım ama karakolu biliyor musun sanayideki.hemen onun olduğu caddede sırtını karakola verdiğin zaman en sağdaki elktirikçi zaten en sonda onun dükkanı var.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
musaizkeser
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musaizkeser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bılıyorum yarın gotururum bakalım hayırlışıylada pekı marş yada şarjdayşa şorun bunlar halledıldıgı zaman şıkıntı cozulur mu kı ? |
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla sorunun nerede olduğuna bağlı ama % 90 elektirikle ilgili bi sıkıntı seninki. çok kafana takma bunları sen ikinci el araba sonuçta illa ki masraları olacak. Hiç ummadığın anda çıkabilir böyle durumlar. İlk araban olduğu belli :) sıkma canını. Hallede paşa paşa binersin. Elektirikle ilgili bir sorunsa çok bi şey tutmaz zaten.
Benim hiç ummadığım anda hiç ummayacağım bir arıza verdi arabam. Lpg hortumu tutuştu hemen söndürdüm, komple tesisatı yeniledik iki ay kadar önce 1000 lira param gitti. oluyo işte. Yapan şerefsiz o boruları iyisinden kullansa kelepçeleri adam gibi sıksa bi şey olmazdı.
|
|
Atiker lpg |
|
sezar206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
''gecen hafta akuyu komple boşaltmış gıttm akuyu şarj ettırdım doldurum ıkı gun dolaştm şonra yıne aynı şey oldu'' demişsin. Akünün şarjından sonra iki gün içerisinde stop etme vb sorunla karşılaştınmı hiç? Bi de hareket halinde araç stop etmeden önce senin ayağın gazda iken hiç titreme felan yapıyor muydu araç yoksa ayağını debriyaja attığın anda mı stopediyodu araç?
Akün de bozuk olabilir ondan soruyorum. Belkitek sorun budur.
|
|
Atiker lpg |
|
musaizkeser
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musaizkeser
|
Allah senı kazadan beladan uzak tutsun ya vallahı yuregıme su serptın :)) Insallah hallolur da senın de dedıgın gıbı pasa pasa bınerız zaten arızaları bı halledeyım hemen dıs modıfıkasyona baslıcam motora bırsey yapmama gerenk yok cunku hayvan gıbı gıdıyor masallah :) Ama eskısehırde tek olacak allahın ıznıyle yaptıktan sonra..
|
|
musaizkeser
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musaizkeser
|
Yok abicim direk benzini kesiyor stop editor ya arac Ben anlamadim valla bakalim hayitlisiyla duzeltecegiz insallah Bu arada benim nuramam 5354522197 olmazsa cepten mesajlasiriz senin icinde uygunsa abicim
|
|
yek34
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar rica etsem yardımcı olur musunuz bana da? mesajın yeri bura değilse yönlendirme yaparsanız sevinirim:)
|
|
brutal
2. Vites 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim araç iki nedenden benzin keser , birisi motor stop edecek gibi olunca diğeri de benzin pompası arızalı ise ! Sen diyorsun ki aracımın ışıkları yanıyor yani bu demektir ki benzin pompanda sorun yok ! .. Gelelim diğer soruna eğer ki akün sıfırlanıyorsa sürekli aracında elektrik kaçağı var demektir .
Alternatör'e , Şarj dinamosuna , Marş motoruna baktır .. Eğer ki bunlar da sorun yoksa arka koltuk altına kadar gider elektrik kablosu var onu kontrol ettir , eğer ki güzel bir servis varsa arabanı bilgisayara bağlattır ve sorun kodlarına baksın tek tek .. Aracının başka bir sorunu yok ..
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
musaizkeser
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musaizkeser
|
Hayyyy Allah razi olsun be abicim.Bu daha aciklayici oldu simdi :):)
|
|
musaizkeser
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musaizkeser
|
Su anda sanayide yasli bir amca Ile birliktryeyiz. Eskisehirde karel oto kadar lanet biryer gormedim.Adam ben bakmam dedj cikti Isin icinden sabah sabah Uyuz oldum ya. Benim arabaya neler yaptiracagim arkadaslar bi crvap yazın su anda sarj dinamosu sokulyyor.
|
|
sezar206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben bakmam diyen adam tam da benim tarif ettiğim adam :) Güzrbüz usta olması lazım. o adam senden alacağı parayı beğenmemiştir kesin. Hazır ve kolay parayı sever. Ben geçen sene sol z rot, polent filitresi, ve sol ön tekerin balata kontrolünü yaptırdım 100 lira para aldı. Hala söverim kensdisine. Ama işi biliyor adam dükkana iki defa gittim her köşede bir arabanın motorunu sökmüş. Para bok gibi yani. Senin benim 50 - 100 liralık işlerimize bakmıyor.
Ben Eskişehirin sanayisini hiç sevmedim ya. Direk insanı soymaya yöneliyorlar.
|
|
Atiker lpg |
|
musaizkeser
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musaizkeser
|
Yemin ederim ki çıkar ama onun çoluk çocuğundan o paralar ulan şerefsiz yap duzgunce işimize gücümüze bakalım sonuçta sen pug servisi degilmisin eeee vu arabada pug allahım ya hala sanayideyim abicim ya
|
|
musaizkeser
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musaizkeser
|
Sarj dinamosunun konjektoru değiştirdim bugün yine aynı ışıklar yanıyor stop lambası hararet göstergesi ve yag uyarı lambası şimdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar. Yag basınç nasil ölçülüyor onunla ilgili bir sikinti olabilir mi ? Araç akuyu sarj ediyor o sorun düzeldi ama o göstergelerdeki ışıklar hala yanıyor. Lütfen yardımcı olun.
|
|
brutal
2. Vites 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geriye akıla bir tek gelen şey arka koltuğun altından geçen elektrik kablolarını kontrol etmek geliyor . Elektrik bir yerde şaseye temas ediyor demekki ..
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
musaizkeser
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musaizkeser
|
Sabah yine calistiramadim ya arabayi Heyyy allahım sen bana akil fikir ver yarabbim. O kablodan gece ses geliyordu tiz bi ses o ne kablosu ki ?
|
|
musaizkeser
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musaizkeser
|
Allahim ya niye Bu araba Boyle ya simdi Dr hic calismiyor yine komple akuyu bossltmis arkadaslar yardimci Olin ne olursunuz ya !
|
|
brutal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim sana elektrık kacagı oldugunu soledım ısrarla neden kontrol ettırmıyorsun bır kablolarını ?
|
|
106 Xr 1.4 5K
|
musaizkeser
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musaizkeser
|
Ya gerizekali herifler anlamiyor ki abicim soyluyorum adamlara umursamiyorlar ya ne yapacqgumi bilmiyorum.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |