|
Mobil Kullanım.[SİTE YÖNETİMİNE] |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2012 Saat 14:19 |
Sevgili adminlerim. Forumu nadiren de olsa mobil olarak android telefonumdan kullanıyorum. Forumun mobil kullanımı çok kötü diyemem fakat, forumda tapatalk tarzı bir sisteme geçseniz bizlerde telefondan ya da tabletlerden daha kolay kullansak forumu fena olmaz diye düşünüyorum.Saygılarımla...
Düzenleyen ahmetismet - 08 Ağustos 2012 Saat 18:37 |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede
|
|
ozaann
|
|
ARTHUR
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hiö gerek yok forumun mobil surumundaki yazıların okunurluğu falan gayet süper .
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mobil olarak forum ile birlikte gelen ve sisteme gomulu olan surum kullaniliyor. Hic kullanmadigim icin ne derece kotu oldugunu bilmiyorum ama sizlerden yogun bir talep gelirse geregini yapariz.
|
|
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
ben htc sensn xe andoid cihazda kullandım öyle kötü degildi yazılar tam okunacak sekildeydi bence idare eder ama mobil cihazlara uyumlu olsa biraz daha hoş olabilir
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende mobilden kullanıcı girişi yapamıyorum kullanıcı adımı ve parolamı giriyorum hata diyor sadece
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Ben giriyorum sıkıntı yok okunabilirlik gayet iyi ancak yenilikler her zaman iyidir.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
üyelik şartlarını kabul ediyorum seçeneğini evet olarak tıklamayı unutuyor olabilirsiniz..
|
|
A3
|
|
SZKR
1. Vites 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Android cihazımdan kullanıyorum, dediğiniz gibi pek de kötü değil fakat ufak tefek iyileştirmeler hiç de fena olmaz.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mobil tema fontu ve renkleriyle ilgileneceğim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |