Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Forex Hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Forex Hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
206gt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206gt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Forex Hakkında
    Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 09:43
Kısa kısa işlere girip çıkıyorum, uzun süreli çalıştığım yer pek olmadı. Gelir konusunda pek sıkıntım yok şükür. Ama artık farklı bi şeyler denemek istiyorum. Borsa hep ilgimi çekmiştir. Ancak sonra araştırırken foreksi gördüm ve çok hoşuma gitti. Foreks kullanıcılarının yorumlarını okudukça aralarına katılmam gerektiğini düşündüm. Ve artık ben de bir foreks kullanıcısı olmak istiyorum Elbette hemen başlamak kolay değil. İşin özünü kavramadan nasıl başlanabilir ki... Parayı havaya uçurmuş olurum anca. Foreks ne diye sorulsa foreks takas hizmetidir der geçer. Bu zorlu başlangıçta bir kaç deneyimli yardımın çok faydası dokunurdu. Eğer aranızda bu işten iyi anlarım diyen varsa ve bana güvenilir foreks firmaları ile ilgili birkaç isim verirse süper olur. Etrafımda bu işi tek yapan ben değilim. 1-2 arkadaşım da yapıyo. Onların fikrini de aldım ama insan başkalarına da sormak istiyo. Onlara sorduğumda bana dedikleri integral Şikayet eden, foreks kullanıcısı olmasaydım diyen var mı bilmiyorum aranızda. Eğer varsa onu da dinlemek isterim. Sonuçta deneyim deneyimdir. 
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 10:13
Daha ikinci mesajiniz ve forex ile ilgili bilgi istiyorsunuz Smile Biraz garip olmus.
Isterseniz once sizi biraz taniyalim. Imzamdaki linke tiklayiniz lutfen.

Kisa ve net olarak sunu soyleyebilirim. Her ikisinde de yillar gecmeden kazanamayacaksiniz. Ilk baslarda acemi sansi denilen sey iyi tutar bu gibi enstrumanlarda ama sonralari maalesef bastaki gibi gitmez. Ozellikle ulkemiz borsasinda hareketler tamamen kucuk yatirimcinin parasini gasp etmek icin yapilir (ozellikle kucuk hisselerde). Forekste ise bunu goremezsiniz. Ancak foreksteki tuzak ise kaldirac ile islem yapmanin inceligindedir. Cogu yeni baslayan kaldiracin dahi ne oldugunu bilmeden islem yapar ve dakikalar gecmeden sifirlanir. Bana soracak olursaniz ben foreks derim ama bunun icin bazi teknik analiz kitaplarini okumaniz ve uygulamada iyi seviyeye gelmis olmaniz gerekir. Sirket olarak finansonline FX'i kullanabilirsiniz. Gercek paranizla yatirim yapmadan once demo hesaplarda kendinizi denemenizde fayda var.
Yukarı Dön
brutal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Mart - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı brutal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 10:19
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Daha ikinci mesajiniz ve forex ile ilgili bilgi istiyorsunuz Smile Biraz garip olmus.
Isterseniz once sizi biraz taniyalim. Imzamdaki linke tiklayiniz lutfen.

Kisa ve net olarak sunu soyleyebilirim. Her ikisinde de yillar gecmeden kazanamayacaksiniz. Ilk baslarda acemi sansi denilen sey iyi tutar bu gibi enstrumanlarda ama sonralari maalesef bastaki gibi gitmez. Ozellikle ulkemiz borsasinda hareketler tamamen kucuk yatirimcinin parasini gasp etmek icin yapilir (ozellikle kucuk hisselerde). Forekste ise bunu goremezsiniz. Ancak foreksteki tuzak ise kaldirac ile islem yapmanin inceligindedir. Cogu yeni baslayan kaldiracin dahi ne oldugunu bilmeden islem yapar ve dakikalar gecmeden sifirlanir. Bana soracak olursaniz ben foreks derim ama bunun icin bazi teknik analiz kitaplarini okumaniz ve uygulamada iyi seviyeye gelmis olmaniz gerekir. Sirket olarak finansonline FX'i kullanabilirsiniz. Gercek paranizla yatirim yapmadan once demo hesaplarda kendinizi denemenizde fayda var.
Clap
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse
Yukarı Dön
furkan111 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkan111 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 18:09
valla kazandırıyor diyorlar ama cevremden kimse yok giren 
Yukarı Dön
ylmazz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ylmazz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2012 Saat 11:13
Forex piyasasını bende araştırdım biraz çok riskli bi iş ama güvenilir bir yatırım şirketiyle yatırım yapanlar memnun gözüküyolar genelde. İntegrali araştırdım biraz yatırımcılar ama paralarını geri alamadıklarını iddia etmişler. Araştırdıklarım arasında en makul ve güvenilir olarak gcmforexi buldum. 
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2012 Saat 11:22
Orjinalini yazan: ylmazz ylmazz Yazdı:

Forex piyasasını bende araştırdım biraz çok riskli bi iş ama güvenilir bir yatırım şirketiyle yatırım yapanlar memnun gözüküyolar genelde. İntegrali araştırdım biraz yatırımcılar ama paralarını geri alamadıklarını iddia etmişler. Araştırdıklarım arasında en makul ve güvenilir olarak gcmforexi buldum. 

Artik foreks piyasasi islemleri icin SPK onayi gerekiyor. Dolayisiyla kurumlarin guvenilirlikleri artik SPK guvencesine alindi. Hemen hemen hepsi yurt disi bir kurumun Turkiye subesi gibi calisirlar. O yuzden aralarinda aman aman bir fark yok.
Yukarı Dön
Niyaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Niyaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2015 Saat 10:05
Anlamadığımız her olaya dolandırıcılık diyoruz :D Çünkü yeterince öğrenme zahmetine girmeden, beceririm yaparım diyerek kendimizi kandırıyoruz. Sonra da para gitti, bunlar zaten para kazandırmaz, bizi yolmak için sistem kurmuşlar. Be insaf! :) 

Al da oku forex'te nasıl para kazanıyorlar, tıklayın.
Yukarı Dön
KILIÇ Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KILIÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2015 Saat 10:24
2 gün sonra 3. yılını bitirecek bir konuyu hortlatmışsın usta
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı
Yukarı Dön
ideall35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ideall35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2015 Saat 22:03
3 ayda kazanılanı 1 gecede kaybedilen yere forex denir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 29 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 199 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4562 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 3840 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1084 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 214 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1766 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36122 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 105495 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2549 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32252 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54392 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1233 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18630 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2648 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 497 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 448 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16995 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2599 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 2351 0 Westbornova
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
AtomAdnan 1
Bayer 1
torekV 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English