![]() |
|
Osram H7 Hyper White 5000K |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2012 Saat 20:11 |
merhabalar.
http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-hyper-white-5000k-2-li-ampul-seti-90c62210cbh/productDetails.aspx?productId=otm90c62210cbh&categoryId=20024642&SKU=OTM90C62210CBH hem kısa hem uzunlara takmayı düşünüyorum. bu üründen kullanan var mı ve görüş mesafesi normal farlara göre iyi mi kötü mü? yağmurlu havalarda sıkıntı çıkartır mı? kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse memnun olurum. teşekkürler. |
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir far ampulü tavsiyesine benim de ihtiyacım var, konuyu takipteyim..
Düzenleyen SZKR - 28 Temmuz 2012 Saat 00:21 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Osram her ne kadar bu iş üzerinde yıllardır hizmet versede philips 1 numarayı osramdan aldı.
Osram ın kalitesi hala çok iyi. Fiyatlarıda uygun ama philips in vision serileri kadar performans veremiyor. Osramın üst seviye ampülünü çok araştırdım genelde osram için night breaker önerdiler. Fakat philips in 2-3 daha yüksek seviye ampülü piyasada mevcut X-treme, diamond ve ultimate bunların başını çekiyor. Maddi imkan varsa x-treme kullanmanızı tavsiye ederim. Kelvin değeri çok uygun ve hem yol görüşü, hem uzun süreli kullanımda göze etkisi hem de karşı tarafa yansıması çok iyi. Kelvin değeri büyüdükçe yakın parlaklık artar. Oysaki bu parlaklık uzağa olan yansımayı azaltır ve göze gereksiz yere normalden daha çok ışık ışını gelmesine neden. Bu da uzun yollarda gözlerde yanma geçici körlük gibi sorunlara neden olabilir. |
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Bahsettiğiniz X-treme diamond ve ultimate bu ampüller sarı ışık veriyor sanırım.
Benim takmak istediğim beyaz ışık. hiç xenon işine falan girmek istemiyorum. kısa ve uzunlara 4 adet beyaz ampul takacağım. fakat marka konusunda ve performans konusunda kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. teşekkürler. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
diamond vision 5000K dır. blue vision var o da 6000-7000 arası bir parlaklık verir.
Performans arıyorsunuz ama aracınızı ne sıklıkta ne kadar süre kullanıyorsunuz ? Kısa mesafede şehir içi kullanıyorsanız bluevision sizin istediğin gibi. Ama uzun yol kullanıp göz sağlığınızı düşünüğyorsanız 5000K üstüne çıkmayın. |
|
![]() |
|
O zaman H7 Diamond Vision 5000K mı, Osram H7 Hyper White 5000K mı?
Osram çabuk patlıyor gibi yorumlar var. ama ışık netliği ve kalitesi osramın daha iyi diye de yorumlar var. Phlilips hakkında olumlu ya da olumsuz yazı yazılmamış. |
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla arkadaşlar gecenlerde opel e sordum onlarda xenon uygulamarını philipse yaptırıyorlar 700 800 tl den başlıyor xenon uygulamaları philips hemen hemen çoğu yerde işi kapmış gibi..
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
mrb arkadaşalar bende aracım için daha iyi bir görüş için osram yada philips performans ampüllerini almak istiyorum ama bu H değerlerini hiç bilmiyorum kaç numara almalıyım kısa ve uzun için ayrı ayrı mı satın almam gerekir. trafik muayenesinde sorun yaşarmıyım . daha iyi bir yol görüşü için tavsiye ettiğiniz bir marka veya seri var mı?
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
güncel
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
ampul ve lamba konusunda osram daha kalitelidir die dusunuorum......
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Bu H değeri aracın hangi model ampül kullandığı ile alakalı bir durum. mesela 206 için kısa ve uzun ampüller H7 oluyor. http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-hyper-white-5000k-2-li-ampul-seti-90c62210cbh/productDetails.aspx?productId=otm90c62210cbh&categoryId=20024642&SKU=OTM90C62210CBH ben bu ampülü aldım ve kısalara taktım. uzunlarda ise philips var. ilk olarak hem kısalara hem uzunlara osram h7 hyper white 5000k takacaktım ama önce kısalarda denemek istedim. eğer uzunlara da takarsam gördüm ki asfalta çıkınca görüntü sıfıra inecek. şuan kısalar ile çok zorluk çekiyorum asfaltta. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
peki 307 lerde kısa far ve uzun far hangisi oluyor (h1 h7)
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |