|
206 Vites Kolu Kısaltma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2008 Saat 11:50 |
Merhaba arkadaşlar;
Peugeot 206 aracımın vitez kolunu kısaltmak istiyorum. Topuzu söktüğümde düz bir mil gözüküyor, bundan 1-2 cm kesince kısaltma gerçekleşmiş olacak. Ancak bunun bana bir dezavantajı olacak mı?
Bu işlemi yaptıran varmı daha önce ltf yardımcı olurmusunuz?
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Serhat abi benım eskı 206 nın kesmıs cok guzel oldu
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
biraz sertleşme dışında bildiğim yan etkisi yok..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede hakanım yollarda kısalma olmayacak ama estetik bır gorunum elde edeceksın kestıkten sonra fazla gelecek olan derı muhafazayı yanı vıtes korugunu alttan sabıtlersın ve benımkı gıbı bır cerceve takarsın....
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
2 cm kısaltmayı düşünüyorum |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 106 dada kesmıstım 206 dada kestım hıc bır yan etkısı yok kes gıtsın...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki serat 306gti nasıl olur kesim
|
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Peki abi ne kadar kesmiştin? Ben 2 cm düşünüyorum...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Benim gibi kolçak yaptıracak arkadaşlar. kısaltmayı düşünmesin :( |
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Evet Haşim bende onu düşünüyordum kolçak var benim arabada.
Yeni topuz için ara parça yaptırdım şimdi onu deneyeceğim belki kesmeyebilirim bu şekilde hoş gözükürse Düzenleyen hakan1203 - 13 Ekim 2008 Saat 14:18 |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |