![]() |
|
Arabamın Vitesi Titriyor ve Boşa Atıyor... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
matrix506 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: tytyt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrix506
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2012 Saat 05:53 |
Arkadaşlar aracımın vitesi önce titriyor sonra boşa atıyor düşün devirde attırınca vites erken boşalıyor.. erken boşalmasın diye biraz yüksek devirde attırıyorum... 3500 devir...
|
|
...fhygf..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her viteste mi yoksa belirli viteslerde mi?
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Ne vitesmiş ya :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
ttne ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2012 Konum: marmaris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
kardeş otomatik vitesmi eger öyleyse aynı durum bendede vardı yukuşlarda felan araç cıkıyormu cıkmıyor ve titreme yapıyorsa janzuman baskı balataları degişim zamanı gelmiş demektir ben degiştittirdim sorun halloldu
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
senkromeç arızalı veya da attığın vitesteki dişli kırık.Şanzıman açılmayınca belli olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |