|
206 Vites Kolu Kısaltma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2008 Saat 11:50 |
Merhaba arkadaşlar;
Peugeot 206 aracımın vitez kolunu kısaltmak istiyorum. Topuzu söktüğümde düz bir mil gözüküyor, bundan 1-2 cm kesince kısaltma gerçekleşmiş olacak. Ancak bunun bana bir dezavantajı olacak mı?
Bu işlemi yaptıran varmı daha önce ltf yardımcı olurmusunuz?
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Serhat abi benım eskı 206 nın kesmıs cok guzel oldu
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
biraz sertleşme dışında bildiğim yan etkisi yok..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede hakanım yollarda kısalma olmayacak ama estetik bır gorunum elde edeceksın kestıkten sonra fazla gelecek olan derı muhafazayı yanı vıtes korugunu alttan sabıtlersın ve benımkı gıbı bır cerceve takarsın....
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
2 cm kısaltmayı düşünüyorum |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 106 dada kesmıstım 206 dada kestım hıc bır yan etkısı yok kes gıtsın...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki serat 306gti nasıl olur kesim
|
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Peki abi ne kadar kesmiştin? Ben 2 cm düşünüyorum...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Benim gibi kolçak yaptıracak arkadaşlar. kısaltmayı düşünmesin :( |
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Evet Haşim bende onu düşünüyordum kolçak var benim arabada.
Yeni topuz için ara parça yaptırdım şimdi onu deneyeceğim belki kesmeyebilirim bu şekilde hoş gözükürse Düzenleyen hakan1203 - 13 Ekim 2008 Saat 14:18 |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |