![]() |
|
307 2 din uyumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2012 Saat 18:55 |
arkadaşlar 2 din multimedya müzik sistemlleri 307 ye uyumlumu???cd changer ve teybi sökünce olur sanırım...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olur dostum...
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
arkadaşım ekran boyutu 5.8 inc küçük gelmez değilmi ne dersin...
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Dostum bildiğim kadarıyla double din boyutları standart, iki teyp genişliğinde oluyor.
|
|
![]() |
|
tşkkürler...
|
|
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
pıoneer 4200 veya 4300 duble din
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben daha önceki aracıma uyguladım birebir oluyor sıkıntı olmuyor.Kenar çarçevesinide taktığın zaman 4x4 lük oluyor.Gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.Ama takarken mümkünse arka soketin dönüştürücüleri var ondan alın orjinal soketi kesmeyin.
|
|
![]() |
|
matrixfb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
bende xetec dtm 650 veya kenwood ddx 7032 m alıcam bu dönuştürücüler bu markalara uyuyormu . nerden aldığınızı ögrenebilirmiyim?
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Elektronikçilerde oluyor bildiğim kadarıyla.Ben bir arkadaş vasıtasıyla istanbuldan getirtmiştim.Markaya göre dönüştürücüler var ama sizin markanın varmı bilmiyorum.Benim double-din markası For-x idi.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
transform609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Ben navitech dtv-8600 aldım dayı,çerçevesini bile kullanmadan şakk diye oturdu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |