![]() |
|
Arabam tekliyormuş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 19:47 |
Merhaba arkadaşlar,
2 gün önce aracımı emanet vermiştim. Kullanan arkadaşım bugün, aracın yolda giderken teklediğini (sanırım böyle öksürür gibi kesik kesik gidiyor) söyledi. Ben normalde yakıtımı herzaman opetten alıyorum, arkadaşım total'den almış. 1. Acaba yakıt farkından dolayı bu sorun olabilir mi? 2. Bunun dışında ne sebepten böyle bir sorun olabilir? 3. Nasıl tedavi edilir ve kalıcı bir hasar meydana gelir mi? İlginize şimdiden teşekkür ederim. Çok üzgünüm şuanda
![]() |
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hocam benzın fıltresınden baslar bu en basıt olarak bobın bujı benzın pompası agırlasarak gıder
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
merhaba
olabilicek sıkıntılar :::::::::::::::) 1 ) ilk başda bujiler. 2 )enjeksiyon. 3 )bobin. 4 )beyin en son . peugeot demek tecrube demek :)))))
|
|
![]() |
|
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Afedersiniz ben sıkıntıdan araç özelliklerini vermeyi unutmuşum; aracım 2006 model 206, dizel.
Yani sorun benim sandığım kadar basit değil öyle mi? :)
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
incelemeden belli olmaz.
inş ucuza kurtarırsın.:) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |