![]() |
|
Navigasyon ve ses sistemi açılmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Baron1336 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baron1336
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 23:11 |
Arabamda Kia'nın radyo, dvd vs. destekli navigasyon cihazlarından takılı.Koltukların kafalarında da televizyon var ve bu cihaza bağlı.Arabaya aldığım kılıfları takmaya çalışırken mecburen kafalığı sökmek zorunda kaldım.Kabloyu çıkardım ve en son takarken kablonun iki ucunu birbirine değdirdim.Şuan cihaz açılmıyor.Sigortaları kontrol ettim hepsi sağlam.Acaba cihaz yanmış mıdır yoksa içerisinde ayrı bir sigorta atmış olabilir mi?Nereye gösterebilirim Balıkesir'de?
Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
![]() ![]() ![]() ![]() |
cihazın arkasında veya içindede sigorta olabiliyor bazı cihazlarda kısa devre yapınca kendini korumaya alıyor bilginize
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
buna benzer problem bende de olmuştu cihazın arka kısmında bulunan sigorta yanmış isterseniz sigortayı değiştirip tekrar deneyebilirsiniz tanesi 0.50 krş ya da 1 tl olması lazım ;)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |