![]() |
|
gece camlarım açılmış |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 17:10 |
Sayın "gozem" kaput açma telinin nerede olduğunu mümkünse fotoğraflı gösterebilme şansınız var mıdır.Başına gelen olayın aynısı bana da oldu aşırı yağmura yolda yakalandım ve ertesi gün aracın camla inmişti.Bir daha yapmadığı için üzerinde durmadım ama tahmin ediyorum sizin araca giren su aynı yerden benim araca da girdi.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
kaptan58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: yönetici Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bence elektrik işlerine hiç girme aracı tanıyan bi elektrikçi baksın derim
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
gecen yıl benimde başıma gelen bi olaydı bu, çok aşırı yağmur yağdığı bi gün ön camın dibindeki tahliye deliğinden taşan su, kaput açma telinin gectiği delikten aracın içine sızmış, bsı.nin üzerine damlamıştı..
kendi kendine camları indiriyor park lambalarını yakıyordu. Bsı.yi güzelce kuruladım. kaput telinin gectiği noktayıda güzelce silikonladım bu zamana kadar bi problem cıkarmadı.. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
senın aracın bside suc yok arabayı az kalsın yurutuyolarmıs senın haberınde degıl
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
gnydın arkadaşlar enteresan bi olay geldi dün gece başıma aksam 23 sıralarında dışarıdan geldim aracı normal bişekilde alarmdan kitledim ve eve çıktım gece saat dört sıralarında aracın alarmının çalmasıyla uyandım heralde kedi falan üzerine çıktı diye düşünerek tekrar kitledim ve yattım tekrar aynı şey olunca aşagıya aracın yanına indigimde öncamların açılmış oldugunu gördüm araç kendi kendine ön camları açmış aklıma araç içi kontrol ünitesinin (bsi) oksitlenmiş olabilecegi geldi bu konuda basına gelen varmı yada sizin fikriniz nedir ne yapmam gerekiyor bsi söksem balata sipreyle temizlesem düzelirmi.....
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |