![]() |
|
ilk kalkışta tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak45 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: üye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 00:49 |
2008 model 1.4 90 beygir 307 im var. Bu bir iki haftadır aracımı sabahları, daha doğrusu o gün içinde ilk defa çalıştırdığımda aracım tekliyor. Stop edecek gibi oluyor. Daha sonra hiç bir sıkıntı yok muş gibi devam ediyor.Bujiler değişti, gaz kelebeklerimidir nedir onlar temizlendi ...vs... Lütfen yardım edin. sanayiye kalırsak aracın tüm parçalarını değiştirecekler.....
![]() |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde ilk calistirmada stop ediyor sonra rolantide ise tirrrrr diye calisacagina tiritiritiri diye calisiyor. performansta cekiste bi sikinti yok ama rolanti drag arabalari gibi kesikkesik bnzinde .lpgde problem yok. kelebek temizligini resimli gosterecek biri varmi ve bu problemden sonra cozum bulan varsa nasil halletti?
Düzenleyen dukenukem82 - 03 Ağustos 2012 Saat 07:09 |
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rölanti sensörunde arıza olabılır dıye dusunuyorum
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
burak45 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: üye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
gaz kelepeklerini temizlediler, bujiler değişti. arıza değişmedi............
|
|
![]() |
|
başka bir ustaya götürdüm. Gaz ayarlarından dedi. birde bir sürü brc yi takanlara söylendi.yarın tekrar gideceğim ustaya benzin gaz ayarlarını yapacak. Sonra tekrar brc ye gideceğim.onlarında lpg gaz ayarlarını yapmasını isteyeceğim....
|
|
![]() |
|
xxumutxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: ÇAMLICA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
:)
lpg li araçlarda gaz yememe ve gaza baıncaaracın şişmesi gibi şikayetler için carbon clean yapan bir ustaya uğrayıp sadece katalatik konvertor temizlemek istediğiniz söyleyin ve en fazla 30 tl verin. ustanın yapacağı işlem carbon clear yaptığı sıvıyı yarım tüp bir spreye doldurup direkt katalatik konvertöre giden yola sıkmak size 5.000 km sonra katalatik konvertörün tertemiz olacağını söyleyece fakat siz daha 250 km gitmeden araçın çekiş ve teklemesinin değiştiğini göreceksiniz. kadosandaki usta şiddetle tavsiye edilir. isteyene pm ile telefon numarası verebilirim.
|
|
307 2006 1,6 break benzin/LPG
otomatik |
|
![]() |
|
bugün ustamagittim. araç akşama kadar orada kaldı. gaz ayarını alıştırdım dedi. kelebek vs bir şeylerle uğraşmış. hiç bir parça değişmedi. araç şimdilik sıkıntıdan kurtuldu. yarın sabah tekrar deneyeceğim bakalım sıkıntı devam ediyor mu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |