|
206 için (Cruse,Ekran,Aux) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
ginger
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2012 Saat 01:04 |
|
Selam
2004 model Peugeot 206 1.4 XT HDI arabam için ne kadar uyumlu bilmemekle birlikte; Hız kontrol aparatı, Yol bilgisayarı yapmak için 3 satır ekran, Kaset çalarımda usb ile müzik dinlemek için aparat, gerekli, parçaları ve bu parçaları monte edecek (çıraklık yapabilirim elektronikten anlarım) yetenekli forum dostları aramaktayım. Herkes aradığını bulması dileklerimle... |
||
pug206
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ankarada olsaydın bizzat bu işleri beraber yapardık yol bilgisayarı bağlamasını cruıse kontrolü takılmasında yardımcı olurdum..
cruıse kkontrolünü tanıtmak içinde servise giderdik bu kadar :)
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen ankara da olsanız tanıdık çok.
serco05 nickli üyemiz bu kaset çalara adapte edilen parçadan aldı incelemesi vardı onunla iletişime geçin. Parçaları aldıktan sonra 1 kere servis gidip her üçünüde aktif edebilirsiniz. Cruise için önceden deneme yapdınız mı ? |
||
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
1 ve 2 şıklar basit zaten. Yol bilgisayar ekranı için şapkasını çıkarıp eski ekranın altındaki 2 vidayı söküyorsun bağlantı kablosunu çıkarıp yaptığın işlemlerin tersini yaparak monte ediyorsun.(com 2000 varsa tabi) Hız sabitlemede yerine direk takılıyor sadece direksiyon etrafındaki 2 parça olan kapağın işaretli yerini maket bıçağı ile kesiyorsun ve servisten aktif ettiriyorsun. her iki işlem için 15 dakika yeter ;)
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
ginger
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cevap veren herkese öncelikle teşekkürler. Size ekstra teşekkürler. Bu işin bana maliyeti ne olur (ekran,hız kontrol cihazı,bunların serviste tanıtılması işi vs.) bir fikriniz var mı? Gerekirse Cuma gecesinden atlar Ankara'ya gelirim. Sıkıntı yok :) Hız kontrol,teyp ve yol bilgisayarı için herhangi bir deneme yapmadım. Bu arada arabam şu an serviste 2.el aldım. 90.000 bakımı yapılıyor ve sağında solundaki minik ezikler boyanıyor. 2-3 haftaya bitecek. Düzenleyen ginger - 30 Temmuz 2012 Saat 01:39 |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hız sabitlemenin fiyatı sabit 50tl dir. Dİğerleirnide aradan çıkarırsınız. Ben cruise denemesi için gittiğimde usta kendisi açtı para bile vermedim.
Cruise kolu 170tl Teyp için parça 100tl diyorlardı ekran da 150-200 arası değişiyor forumda satılıyordu. |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar 206 için hız sabitleyici aktif ettirmek o kadar kolay değil emin olun, 307 yada 207 gibi menü çıkmıyor hız sabitleyici diye, istanbulda da hiç bir servis yapmıyor hatta yapamıyor benim gezmediğim usta kalmadı, forumda tavsiye edilen ustalarıda gezdim, yapamadılar, fren müşürün 2 kablolu ise zaten hat çekmeden olması imkansız, önce fren müşürüne bak 4 kablolu ise yardımcı olurum, usb müzik aparatı basit onunda aktif edilmesinde yardımcı olurum, hız sabitleyici kolu şahin peugeotta 130 tl aktif etme ücretlerini yarın öğrenirim.
|
||
ginger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cevap icin tesekkurler. Cok ugrastirici ve komplike isler ise Cruse den vazgecebilirim.
Cd chanceri aktif ettirmek ne kadara patlar? O yapilmisken yol bilgisayar ekranida actirmak mumkun mu? Ne kadara mal olur? |
||
ginger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hiz sabitlemenin fiyati 50tl derken sanirim yazilimsal ucret kisimdan bahsettiniz. Cruise kolunuda ayrica alacagiz sanirim. |
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
50tl servislerin montaj için telep ettikleri ücret. aslen 5tllik bir iş bile değil ama işte servis kazığı kalın oluyor .
Parça fiyatlarını da yazdım. Şahin pejodan murat abi 99tl ye z8 kol satıyordu şimdi 130 olmuş sanırsam oradan alabilirsiniz. Ben de de satılık bir kol var ama sizin aracınıza uyumu olur mu bilmiyorum 206+-207 ve 308 için üretilmiş bir kol. |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yol bilgisayarını açtırmak gerekmiyor ekranı değiştirince com2000 kolunda ufak bi işlem yapıyorsunuz direk çalışıyor, cd chancer için ustayla görüştüm takması ve aktif etmesini 30 tl'ye yaparım dedi. |
||
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
hız sabitleme kolu şahin pejoda 90 veya 100tl idi. pp2000'i olan bir serviste 20tl karşılığında aktfileştirebilirsiniz. yalnız parçayı almadan önce fren müşürünüzü konrol edin, 4 kablolu olması gerekiyor.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
ginger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Serco05, tesekkurler bilgi icin.
Com2000 kol modifiyesini forumda okudum yaparim kolay bir sey. O zaman ekran alip giriseyim bu ise. Sonra teybi ve cruse icin gerekli yazilim isleri icin ilgili ustaya basvururuz. |
||
ginger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Servisler 20tl ye yapmaz bence ama bir deneyecegim sansimi :) tesekkurler.
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cruise kontrılü istanbulda hiç bir servis yapmıyor hatta yapamıyor benim istanbulda gitmediğim servis kalmadı, tekrar söylüyorum, 206 larda 307 deki gibi kolay değil aktif ettirmek pp2000 den bağlandığın zaman 307 deki gibi curise control menüsü çıkmıyor
Düzenleyen Serco05 - 30 Temmuz 2012 Saat 13:07 |
||
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bosch me 7.4.4 veya 7.5.5 ecu var ise olur. bu ecularda pp2000 menüsü 307 ile aynıdır. ancak sagem veya diğer ecularda olmuyor. tabi temel birkaç kuralı daha var.
1)gaz pedalı elektronik olacak (drive-by-wire) 2)fren pedal müşürü 4 kablolu olacak 3)debriyaj müşürü olacak bunlardan emin olmadan kol siparişi vermeyin.
Düzenleyen KenBlockJR - 30 Temmuz 2012 Saat 13:11 |
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam ecu modeli aynı olsa bile yazılım farklılığından dolayı menü çıkmıyor, forumda bu konu ile çok uğraşmış bi abimiz var istanbullu_3834 nicki onda da 307 var ecu modelimiz aynı onun aracı bağlıyoruz pp2000'e cruise menüsü çıkıyor benim aracı bağlıyoruz menü çıkmıyordu aracı farklı bi araç seçtik, bu bir çin aracımı falan diye garip sorular sordu bütün riskleri göze alarak ok dedik bulduk sonra menüyü
Düzenleyen Serco05 - 30 Temmuz 2012 Saat 13:23 |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Istanbul'da Metin usta var anadolu yakasinda.
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Metin ustayla görüşmüştüm yaptırmadan önce 206 dizel için bir bilgisi olmadığını söyledi ve beni şuayip ustaya yönlendirmişti ve malesef şuayip ustada yapamamıştı |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bunun asıl ustası konya da (: kaan_ arkadaşımız kendisini tanıyor, adam çok kolay bir şekilde 1.4 hdi 206 lara takabiliyor. kaan_ ile iletişime geçmek gerek.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |