![]() |
|
yakıt tüketimi nasıl ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2012 Saat 22:23 |
arkadaslar trabzona tatıle gıttım geldım 307 aracımla 5 kişi , lıma hemen hemen surekli açıktı toplamda 1157 km yol gıttım 220 tl gıbı bı mıktar yaktı bu normal mıdır
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trabzon yolları nasıl bilmem ama bana fazla gibi geldi.
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla üstad şöle dıyım 110 120 km ıle gıttım genelde ama karadenızde bıraz trafıge takıldım ortalama 20 kurus yakmısım km de
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yani kac litre/100 km oluyor ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
90 100 arası bısıdır ustad cumku 3 kere fulledım lpg yı ıstanbulda gerede çarşambada doldurdun kasabaya 10 km kala bıttı ıste :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ben şehir içinde yoğun trafikte sert kullanarak 22 krş yakıyorumki buda 6lt/100km ye denk geliyor. Son 2 aydır klimasız dolaşmıyorum.
|
|
![]() |
|
tabi benim araç dizel sizin de lpg tüketimi yaklaşık 10lt gibi birşey 100km de
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
valla bılemedım sımdı ıstanbulda 1.99 dan doldurdum dıger yerlerde 2.22 idi lpg fıyatı ayarını fazlamı acmıs eleman acaba köpek gıbıde gıdıo basınca :D:D
|
|
![]() |
|
1.6 hocam bırakında gitsin. :D 2.2 dese100k 100lt almış olursunuz. O da 8.64 yapıyor ben nasıl 10 lt hesapladıysam artık :D iyi gibi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
ıdare eder solede hesaplarsan ıstanbul-trabzon otobus bıletı 90 tl 90x5:450 bız 5 kısı 220 ye gıttık tek avundugum nokta :D:D
|
|
![]() |
|
Araba ile sakin kullanımda çok ekonomik oluyor. hemde istediğiniz yerde duruyor istediğiniz yere gidebiliyorsunuz. Ayrıca kendi aracınızın rahatlığı.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
arkadaşım çok yakmamışsın bence kafana takma
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |