![]() |
|
206 alınırmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chnyalcin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2012 Saat 13:38 |
Arkadaşlar ben bir 206 almayı düşünüyorum. Ne dersiniz ? Herkes
farklı konuşuyor. Kimi "abi al süper araç" diyor, kimisi "aman uzak dur"
diyor. Kimi dinlemeleyim sizce? Sanki 14.000 ile 17.000 bin fiyat
segmenti arasında alınabilecek en iyi araç gibi görünüyor.
yorumlarınızı bekliyorum. |
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
servis bakımlı, düşük kilometreli alınır. sıkıntı yaşamazsın
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
benim 4. 206'ım sıkıntı yok yine alırım :) ben alırkende hep öyle söyleyenler çıktı, normaldir meyve veren ağacı taşlarlar :D
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
chnyalcin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Madem bu araçlar bukadar sıkıntılı, trafikteki tonla 206 kullanıcısı ne yapıyor? diye sorar insan :)
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Alırken nelere dikkat etmeliyim arkadaşlar ? Servis bakımlı, Düşük kilometreli evet. Kısmet olursa ilk arabam olacak ve bu konularda çok fazla bilgim yok.
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sana tek tavsiyem iyi bir ekspertiz yaptır. öncelikle ekspertiz yaptıracağın servisi bul aracı bulmadan. ben bir ustaya götürdüm aracı alırken.motoru dinledi, eliyle egzosu kapattı yağ yakmıyor,motorun durumu iyi alabilirsin dedi. ilk arabamdı ,acemilik aldık işte. ocakta aldım, haziranda subaplardan biri arıza verdi şehirler arası yolda kaldım. anlayacağın şimdi ikinci el bir araç alsam düzgün bir yerde kontrol ettiririm. çok sorun çıkardı aracım. peugeotlar sorunlu dediler,diyenler sorun çıktıkça gelip yüzüme vurdular ben sana dememişmiydim diye. ama bana sorarsan ben yine alsam peugeot alırım. şekli şemali, donanımı, fiyatı,gücü kısacası beni her yönüyle memnun ediyor. ha problemleri biraz can sıkıyor ama dile kolay 11 yaşında araba illa sorunu çıkacak değil mi? oyüzden genç ve düşük kilometreli bir araç ilk tercihin olsun. bu arada km. düşük olsun ama km. ile oynanmamış olmasına dikkat et. çünkü kilometreci diye dükkanlar bile var. bu işi yapan. |
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Bu faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim. Hepsine dikkat edeceğim.
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
senden önce kullanan limon gibi suyunu sıktıysa sana bişey kalmaz masraf edersin. senden önceki kullanıcı düzgün kullandıysa alırsın bakımını yapar mis gibi binersin. almadan öncede yetkilli serviste 120 TL ye motor beyin ve kaporta expertizi yaptır kafan rahat bin ne değişmiş ne kalmış nerde macun var nerde local boya var. Motor durumu nedir.Ön arka takım durumu vs. hepsini öğrenmiş olursun :) 120 tl verip masrafsız araç alırsın |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 kez 206 aracı aldım bunu satıyım 4.arabam yine 206 olucak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |