![]() |
|
araca ic modifiye dusunuyorum neler yaptırabilirim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2012 Saat 00:26 |
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen 206x-line - 16 Temmuz 2012 Saat 00:27 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaplama düşünüyorsan kırmızı veya siyah karbon kaplamalar var aracın içini kaplatabilirsin.
|
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|
![]() |
|
serkan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
![]() ![]() ![]() ![]() |
spor beyaz kadran ve beyaz led uygulaması |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
aynen beyaz kadra , ayak dayama , spor vites topuzu, aslında internetten tunning sitelerinden araştırsan daha çok fikir sahibi olursun.
|
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
beyaz kadran ,vites topuzu ,ayak dayama ,pedal setleri ,el freni korukve basligi ayrıca pasta cila yaptirmaya kalksam ne tutar sizce minumum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benim konuları bi gez istersen
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
ilk önce logodan başla dostum..ortasını oynamadan beyaza boya kenarlarını çok şık olucaktır.iç tasarımdada ben led uygulattım devir saatine ancak sarı kullandım ve o kadar şık oldu ki gören ferfariden mi söktün kadranı diye soruyor :) vites topuzu şart ve gögüs kaplama bulabilirsin internetten krom şekilde ona göre kesilmiş sadece yapıştırırsın 10 numara olur..deri kolcak beyaz led iç aydınlatma ;=)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
yan kapı cıtaları ,on arka tampon cıtaları nasıl cıkıyor bilgisi olan varmi resimli olarak gostereblen olura sevinirim bir ic dizayn icin beyaz kadran takılı sadece vites topuzu,el fren tutacagi ve korugu birde yapmak istersem maun kaplama yaptiracagim olurmu?
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Rc recaro koltuklar yakışır :)
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Kapi citalarini cek eline gelir . Ama tamponlar seni ugrastirabilir. Bi konu acilmisti tampon icin .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |