![]() |
|
Audio system hakkında yardım (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2012 Saat 19:58 |
Arkadaşlar audio system usb çevirici aldım servisten cd changeri aktif ettirdim cihazı cd changer girişine taktım soket tam yerine oturdu fakat cihaz birtürlü çalışmadı konu hakkında bilgisi olan varsa yardmkarını bekliyorum, teybim 2004 model rb3 kaset çalar
resimde ekledim arkadaşlar resimdeki iki tane siyah kablo var onların takılacağı bir yer bulmadım, ![]() Düzenleyen Serco05 - 26 Temmuz 2012 Saat 13:05 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam deneme yanılma yolu ile bakmak lazım.
Kabloları bir kontrol edin derim ufak bir temazssızlık bile çalışmamasına sebep olabilir. Bazı çeviricilerde arada düğme oluyor . Bu düğme istendiği zaman cd changera bağlanabilmek için switch görevi görüyor. O varsa onu kontrol edin. Teybin cd changer a geçtiğinden emin olun. Düşük özellikte bellek takın belleği formatlayıp müzikleri atın |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
her yolu denedim hocam çalıştıramadım bir türlü bazande soketi takınca teybin sesini kesiyor, soketten başka iki tane boş üç var şase içinmiş sanırım onlarıda sağa sola değdiriyorum yine çalışmıyor, reim yüklemeyi becerebilirsem soketin resmini yüklerim
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
inş sorun en kısa zamanda çözülür.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sarkıları dosyalrdan çıarp denedinmi tek tek yap dene birde formatını kontrol et bence
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
denedim turan abi şarkılarıda değiştirdim sd kartla ve usb belleklede denedim, resimdeki boş kabloları anlayamadım sende varmıydı hatırlıyomusun boş kablolar
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
aracınızın radyo kolunun ucunda mode düğmesi vardır ona basarak deneyin bence olucaktır.
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
ben yaklaşık 1 yıldan beri kullanıyorum kurulumu yaptım serviste o modu açtırdım.kaç pimli olanını aldınız. 8 pinli olanı oluyor ve teypte cd bankası tuşu var mı xt lerde kaset çalarlı teyp var biliyorum. teybın arkasına zaten oturuyor özel bır işleme gerek yok.
|
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
sorun bence tanıtılmasından kaynaklı
|
|
![]() |
|
[QUOTE=taskin]
ben yaklaşık 1 yıldan beri kullanıyorum kurulumu yaptım serviste o modu açtırdım.kaç pimli olanını aldınız. 8 pinli olanı oluyor ve teypte cd bankası tuşu var mı xt lerde kaset çalarlı teyp var biliyorum. teybın arkasına zaten oturuyor özel bır işleme gerek yok. [/QUOTE
pp2000 ile baktık cd changer yok yazıyordu onu aktif ettik, 8 pin olanı aldım, mode tuşuna basınca kaset çalara radyoya geçiyor ama cihaza geçmiyor |
|
![]() |
|
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
benim bildiğim kadar bunlar
rb3 veya rd3 lere olmuyor peugeot 207 lere uyuyor rb3 lere connects gibi ara aparatlar gerekli benimkide rd3 cd çalar ben teyibin içini açtım devrelere bağlantı yaptım yine olmadı ancak teyibin içini yapan arkadaşlar gördüm ancak ses kalitesi iyi değilmiş
|
|
![]() |
|
rd3 için ayrı rd4 için ayrı aparat satılıyor, rd3 için kullanan iki kişi tanıyorum ama benimki rb3 buna uymuyorsa bilmiyorum, artık yarın aldığım yere gidicem çalıştıramazsa iade edeceğim |
|
![]() |
|
alper0771 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper0771
bende bugün sipariş ettim netten ama cd changeri aktif ettirmedim umarım bende böle bi sorunla karsılasmam...
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar şimdi cihazı tekrar takıp denedim yine çalışmadı fakat telefonu cihazın usb girişine taktığımda telefon şarj oluyor demekki cihaza elektrik geliyor, ben cihazı almadan önce pp2000'den cd changeri aktif etmiştim acaba cihazı taktıktan sonramı aktif etmek gerekiyor
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
benim 5 li cd çalar bozuktu ama aktif edilmişti altıgımda benimkide 1 kaç denemeden sonra çalıştırmıştı aldıgım yer aleti degiştrdi bi kaç kez
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
Bugün aldığım yere gittim başka cihazda denedik ama malesef çalıştıramadık iade etmek zorunda kaldım
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
sorunu ben sana söyliyim. aracı bilgisayara bağlayınca 2 yerden aktif edilmesi gerekiyor.
1) kullanıcı opsiyonlarından. 2)beyin menüsü üzerinden. büyük ihtimalle aktif eden kişi yalnızca müşteri opsiyonlarından aktif etmiştir. beyin sekmesinden de aktif edin %100 çalışacaktır.
Düzenleyen KenBlockJR - 25 Temmuz 2012 Saat 13:46 |
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Evet hocam tek yerden aktif edildi 2 yerden olduğuna eminmisiniz ?
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Evet kesinlikle. Ben de az kalsın geri veriyordum. Sonra yetkili servisten arkadaşı aradım ve durumu izah etti. 2dk içinde tanıttık. :)
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Aracınız kaset çalarlı model mi acaba ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |