![]() |
|
206 ACİL YARDIM LÜTFEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2012 Saat 18:29 |
|
Tamir eden var var da düzen tutmuyo verdiğin parada boşa gidiyo.Arıza devam ediyo anlıyacağın.
|
||
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
||
![]() |
||
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zamanla aşınmalardan dolayı yanmış olabilir zamanında benimde başıma gelmişti..
pp2000 bağlat söndür en güzel tavsiye budur.. ben öyle yaptım bidahada hiç yanmadı. saygılar.
|
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
yok mu bunu tamır eden bır muessese yada kurum kurulus sahıs.. at cope yenısını al.. bumudur yani..
|
||
![]() |
||
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
sadece sargıya 290tl verme özelden mesaj attım
|
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar bu forumun bu yanını çok seviyorum canlı bir forum hemen yardıma hazır arkadaşlık dostluk kokuyor.. neyse nerden bulabiliriz sargıyı acaba tesekkurler arkadaslar..
|
||
![]() |
||
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Koltuk altında soket yoksa arıza kesin airbag sargısındadır.Benim araçtada aynı sorun vardı.sargıyı değiştirdim sorun kayboldu.Bu arada valeo marka sargı 290 tl haberin olsun :(
|
||
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Eger sargidan ise com2000 komple degistirmenizi oneririm.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Dostum eminmisiniz derken tabiki bi ihtimal nasıl emin olabilirim kimse hiçbirşeyden emin olamaz, ihtimali yüksek biyerdir airbag sargısı o kadar. |
||
![]() |
||
|
eminmisiniz serco05 beyefendi sizin söylediklerinize istinaden şimdi com 2000 i dağıtacağım gevşeklik mi vardır yoksa sargı da kopuklukmu olmustur daha önce yoktu bu problem saygılar
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
O zaman koltuk altında soket olmaması normal, com2000 ünitesinin üstünde airbag sargısı var onun soketlerinde bi gevşeklik falan olmuş olabilir
|
||
![]() |
||
|
baktım kablo yok malesef aracım xlıne 2004 2 hava yastıgı var surucu hava yastgı ısıgı yanıyor
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
hocam koltugu one cekın ıyıce arkadan egılın kabloları gorceksınız ustunu plastıkle kapatmıs olabılırler
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
|
araçta yan hava yastıkları yoksa koltuk altında soket yoktur, ben koltuğun altına bakınca görüyorum soketleri
|
||
![]() |
||
|
pardon üstad airbag ısıgı yanıyor ya kusura kalmayın duzeltıyorum hemen
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
hocam o denilen soketler airbag için abs için sen sensörlere baktır kirlendiği için veya koptuğu için yanar genelde yada balatalarını kontrol ettir
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
|
arkadaslar merhaba 206 mda AİRBAG ısıgı yanıyor forumlarda arastrma yaptgımda surucu koltugu altında soketlerden bahsedılmıs aracımın butun koltuklarının altına baktım o sekılde bır soket vb seye rastlayamadım bu soketler nerededır gevsemısmı ona bakacagım yardım lutfen herkesten
Düzenleyen simurg - 24 Temmuz 2012 Saat 14:27 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |