![]() |
|
motor kulağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2012 Saat 13:16 |
herkese merhabalar... motor kulağı denilen parça 206da kaç tane bulunur. bu parça anladığım kadarı ile motorun şaseye bağlantısını sağlıyor sanırım.eğer yanlışım varsa düzeltin lütfen. servis arka (veya alt dedi tam hatırlamıyorum) motor kulağının değişmesi gerektiğini söyledi. bu motor kulağının bozuk olması kokpite gürültü verir mi? özellikle vites geçişlerinde teyp ve klima kısmından cızırtılı bir ses geliyor.araç hızını aldıktan sonra ses kesiliyor. buna sebep olabilir mi? teşekkürler...
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor kulagi 3 tanedir. Deforme oldugunda motor gaza yuklendiginizde yerinden cikacakmis gibi olur.
|
|
![]() |
|
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
FAzla pahalı birşey değildir motor kulağı ben 306nın değiştirdim parçaya 15 milyon aldılar ama işçilik konusunda ne kadar fiyat çekerler bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
içeri ses vermesi dışında birşey yapıyor mu?
benim aracımda da 1. ve 2. vitesde 2-3 bin devir aralığında gazi bir anda bıraktınmı debriyaja basmassam küt küt küt diye bir kaç kez vuruyor motor aracı tekletiyor. çok ani çekersem gazdan ayağımı daha sert vuruyor. bu yüzden debriyaja basıyorum hemen. ben akslarda boşluk olduğunu düşünüyorum ama motorcu motor kulağını değişmek gerekiyor dedi. olabilir mi kulakla alakası. eğer bu kulak motorla şase arasında süspansiyon görevi yapıyorsa olabilir tabi ama akslarda boşluk olma ihtimali bana daha mantıklı geliyor
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
yapar dostum içeri ses verir hırıltı tıkırtı sarsıntı.15 20 lira parça 25 i bulmaz işçilik 40 gözden çıkar git ;)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Motora zarari yoktur ancak ses rahatsiz edicidir. Parcalar zaten ucuz iscilikte fazla tutmaz. Gecmis olsun
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |