![]() |
|
306 ' im ve sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mfirat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2012 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 17:56 |
eyw.. :) freze bilyesimi ne dediler .. hiç acelesi yok dedi o rpm değerleride normal dedi ben bakıyorum aracıma ama , ustlar acelesi yok gerek yok normal diyorlar bizde biniyoz ..
|
|
38 AR 306
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sen 1. ve 2. le gore gore yedin motoru:) agzinla soluyorsun pasam o bos vitesde 2000 rpm gaz kelebeginden yolda giderken ruzgar eser kelebekden hava sizar heralde motora kelebek sensorude ole algilar heralde... duruncada 1100 lere mi duser:)
diger arizanda elektrikli supurge demissin debriyaja basinca kesiliyorsa kesinlikle baski balata bilyendendir senin aracin iyi bir bakima ihtiyaci var bence bu arizalarin hepsi bir anda olmaz demekki ihmal etmissin:S bosta gaza basiyorsan da 4 binden asagi duserken ses geliyorsa kesin bu 2000 rpm le alakali oda heralde senin gaz kelebegide olabilir motor da ciddi ariza olsa devamli yapar o tirtlemeleri...
Düzenleyen volkan22 - 30 Temmuz 2012 Saat 23:22 |
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
Mfirat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2012 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
direksiyon kutusu da arızalandı :) peugeot = sorun benn bunu anladım ya
|
|
38 AR 306
|
|
![]() |
|
Gaz kelebegi temizligini cumartesi yaptim tum hava alim borularini filtreyi ga kelebegini benzinle temizledin lpg de de benzindede yapiyor baglanti konnektorlerini contack cleaner ile temizleyip taktim :( ama hala ayni
|
|
38 AR 306
|
|
![]() |
|
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınız LPG limi benzinlimi ?
- Devir saatinin geç düşmesi gaz kelebeği temizliği ile çözülebilir.Yada sensörlerde bi sorun vardır.GAz ayarındanda yapar.Benzindede aynıysa sorn gaz kelebeği gibi ama sadece LPG de ise gaz ayarıyla düzelebilir. - Debriyaj sorununa gelince baskı balata bitmiş gibime geliyor.
|
|
![]() |
|
Selamlar .. Sorunlari ben yaziyim siz bi uol gosterin bana :(
* arac 70 le giderken vites bos ta devir saati 2 bin rpm civarinda ilerliyor ama durunca 1100 e dusuyor * bos vitesde elektrikli supurge gibi ses cikariyor ama debriyaja bastigimda ses kesiliyor debriyajim cok sert * bosda gaza basitigimda 4 binden assa duserken tirt tirt ses yapiyor bisey sallaniyor gibi zincir sesi gibi sizce ne olabilir satiyimmi bunu nabiyim :( - aracin cekisinde bi problem yok 1. Vites 50 2. Vites 95 i cok rahat goruyorum .. Ama bi ara biraz fazla yakmaya basladi uzuyo beni .. |
|
38 AR 306
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |