![]() |
|
Hangi 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2011 Saat 19:23 |
Açıkça ifade etmek isterimki 307 ler (steyşın vagon)gerek dış görünüşü gerek cam tavanla içinin ferahlığı gerekse 1.6 dizel performansıyla gönlü çalmak üzere forumdan bazı konuları inceledim sorum bu gurubun paket sıralaması nasıl gidiyor artı ve eksileri nelersir yardımlarınızı beklemekteyim
![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 06 Ekim 2011 Saat 22:33 |
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en fulü xt premium sonra xt xs xr diye gidiyor
makyajıdaki sıralamayı bilmiyorum |
|
![]() |
|
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
makyajlıları soruyorum neredesiniz 307 ciler yanlış yerdemiyim yoksa
|
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
![]() |
|
XT Preminum, Technoplus, XR diye biliyorum...
|
|
![]() |
|
Ben Mustafa Kirli 'nin 307 Sw tek geçerim süper rahat ve konforlu...
|
|
![]() |
|
rugger35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Offf off şimdi bide bunlar mı çıktı XT Preminum, Technoplus, XR ? Ben daha pack mi bizim araba Ov-Pack mi diye dönüp dururken kafam iyice uçtu...
![]() |
|
2004 - 307 SW 1,6 (Pack) - Deniz Yeşili - Benzin
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Makyajlı kasalarda comfort ve premium olarak değişir.Fakat bu ikisinin arasında designtech die bir model var diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
dhakan79 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Benim 307 1.6 envy. geçen ay aldım ilk sahibinden. bu daha farklı bişey mi?
|
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Arkadaşım napacan hangi 307'yi, senin ihtiyaçların ne onu belirle, ona göre alacağın arabayı ona göre belirlersin, içine hangisi siniyorsa onu alırsın..
|
|
2007 307 1.6 HDI XS
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ben xt premıum kullanıcısıyım memnunum ama hor kullanılmıs bı araca denk gelırsen elektronık olarak sorun cıkarma rıskı yuksek
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi arkadaşlar 2006 dan sonra makyajlı kasaya gecildi bununda en dolusu Premium olanıdır.Almak isteniyorsa o alınabilir.Fiyatına göre cok dolu ve gücenli bi araçtır.Herkes söyle böyle diyelibir ama düzgün binildiğinde sizi yıllarca üzmez ve can güvenliğinizi sağlar yollarda
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |