|
308 VTI LPG Dönüşümü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Friendchip
1. Vites 01 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Friendchip
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2012 Saat 16:07 |
Slm Arkadaşlar, uzun bir aradan sonra tekrar aranızda olma kararımı sevinçle paylaşmak istiyorum. 307 HDI Premium aracımı sattıktan sonra aldığım fiestaya hiç ısınamadığım. Peugeot kana karışınca sanırım panzehiri yok :) Satışını gerçekleştirdiğim takdirde, 308 VTI ya da 308 HDI almayı düşünüyorum. Ancak tereddüt ettiğim nokta son kullanmış olduğum araçlarımın dizel oluşu. VTI motorların da namını bilmeyen yoktur, bu nedenle LPG dönüşümlü bir VTI ile HDI arasında düşünüp taşınıyorum. LPG dönüşümü konusunda netten edindiğim bilgilere göre halen sağlıklı bir marka üzerinde konuşulamıyor. Hollanda da VTI motorlara sıralı sistem montajı yapıldığını ve randıman alındığını okumuştum ama ne marka ne de teknik bir veri maalesef yok. Son gelişmelerden haberdar olan ve benim gibi düşünenler varsa deneyimlerini ya da bilgilerini paylaşmak isteyen arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler..
|
|
== PEUGEOT 308 ACTIVE BEYAZ ==
|
|
Friendchip
1. Vites 01 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Friendchip
|
Konu hakkında VTI motorların hollandada LPG li olarak satışa sunulduğu haberi
|
|
== PEUGEOT 308 ACTIVE BEYAZ ==
|
|
serhanaktasgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serhanaktasgul
|
Bende 308 1.6 VTI otomatik sahibiyim. Aracıma yakın zamanda bir hayli araştırarak prins taktırdım. Herhangi bir sorun yaşamıyorum.
|
|
Peugeot 308 1.6 VTI Comfort
|
|
AhmetErsin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
|
Atiker sıralı sistem lpg var aracımda. 2011 model 27.000 km de yaklaşık 15.000 km once takılmıs lpg ve yaklasık 1.000 km dır ben kullanıyorum. Herhangi bir sorun yasamadım sımdılık. Aldıgım kişi de yasamamıs ama bir usta maasına ortak oluruz bu aracı alırsan gibi birşeyler dedi. Her doktorun tedavi şekli farklıdır ya baska bır usta da hayırlı olsun hiçbir sorun olmaz dedi :) Yani uyum konusunda net bir sonuca varamadım ama Aslan'ı kullanmaya başladıktan sonra vaz gecemedım :) bu arada şehir içi kullanımda 230Kr gibi bir yakıtı var...
|
|
En Lüks Araç Sana hitap edendir...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |