|
Nasıl yapılır İstekleri. |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | ||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Oyle bir test PP2000'de var Soldaki buton gosterge isiklarinin siddetini azaltip yukseltmeye yarar. Bastikca duser ve bir noktada en siddetliye gecer. |
||
fatihgg
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hmm tskler dogru dedıgınız gıbı.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
deme
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşar bir süredir dijital klimanın fan motoruyla uğraşıyorduk. sağ olsun celal'inde yardımla sorunu halettik. ben celalden farklı olarak sadece resimdeki beyaz kapağı çıkardım ve devreyi aşağıdaki şekliyle motora monte ettim. sorun çözüldü fakat içim rahat değil devrenin kapaksız zarar görebileceğini düşünüyorum. bana bu devreyi nasıl korumaya alabileceğim hakkında fikir verebilirmisiniz. üzerini kaplasam yada bir yöntemi varmıdır acaba
|
||
FTH
MODERATOR Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Boyacı için kağıt bantlar var üstüne yapıştır devrelere gelmeyecek şekilde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
deme
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
polyester diye bir madde duymuştum
|
||
deme
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Fikrim geldi
Anlasildigi uzere burada sorun yaratan, isinan transistorler. Devre degil. O yuzden ayni kapagin transistorlerin uzerine gelen kismini keserek yeniden yerine koyabilirsin. Nasil? |
||
deme
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
deme
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
muratoner
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Elektronikçilere gidersen verirler.O devre koruyucu silikon araclarınızın beyinleride bu silikonla kaplıdır.İsterseniz normal beyaz silikonda kullanabilirsiniz.Ama silikonun yanında silikon tabancasıda almanız gerekir.Bu arada silikon derken sıcak silikon olmalıdır.
|
||
muratoner
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
|
|
Bu arada bu silikonun 2. bir görevide devrede oluşan ısıyı soğutucu metallerin üzerine aktarır ve dışardan kaynaklı ısıyıda devre üzerinde hiçbir şekilde iletmez. Kısacası o devre daha uzun ömürlü olur.
|
||
elestern
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar benim 2002 colorline nım var bu yolbilgisayarı muhabbeti direksiyonun altında kalan parçaylamı alakalı com 2000 kolunun takılan yerlemi benide o kol çubuk şeklinde şimdi direksiyonun altındaki parçayı değiştirsem kollarla beraber ekran da sadece dijital saat var onuda 3 satır yapsam bu sistem çalışırmı daha önce deneyen varmı bana bi akıl lazım körü körüne kalkışmayım
|
||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
||
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2002 araçların beyinleri yol bilgisayarına müsait değil com2000 yapsanız ekran taksanız dahi çalışmaz diye biliyorum.yanlışım varsa affola
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
elestern
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben ekrandan geçtim kolu değiştirmek istiyorum cubuk kol yerine yenilerden takıp kullanmak pioner teyiplerle adapte oluyomuş onlar
|
||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
||
volkan206+
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan206+
|
|
Merhaba ;
Konu açmak istedim ama nasıl yapıldıgını bulamadım benim merak ettigim bir konu var. 206+ 2012 model bir araç aldım urban move bildiginiz gibi direksiyonlar son derece boş bu araca 208 direksiyonu takabilirmiyiz 208 şart degil tabikide çok şık duruyor o sebeple merak ettim. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. |
||
206+ hdi
|
||
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
|
106 quicksilver aracım var 2000 model klimalı bu kalorifer devir dugmesi 0 da oldugu halde sanki 1 de gibi dönüyor ve hafif sola cevirince duruyor bunun için ne yapmam gerek o paneli nasıl sökebilirim acaba oksitlenme filanmı yaptı yardımcı olurmusunuz
|
||
i my quick !
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |