![]() |
|
karbon kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratozhal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2012 Saat 23:55 |
Merhaba arkadaşlar 2005 model x-desing 206 aracım var. Kapının dış tarafında camın arkadasında bulun direklerdeki siyah şey her neyse adını bilmiyorum sıcak vurdukça atmaya basladı orayı karbon kaplasam nasıl olur sizce ?
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben yapıyorum sıkıntıda olmadı bugune dek..kendı aracımdada var ancak sağlam ve iyi malzeme olması gerek..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
muratozhal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende yapacagım peki görüntü nasıl aracınızın fotoları varsa yükleyebilir misiniz ?
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
10 no oluyo bende kullanıyorum carbonlu sekılde
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
üye araçlarında aracımın fotoları mevcut dostum..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağ olun teşekkürler
|
|
![]() |
|
serky54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: 54 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
eve arkadaşlar bende 206 ımdaki yan kapı ve sac kaplamaları karbon ile değiştirdim çok güzel oldu 2 kişi rahatlıkla yapılabilir, kapı fitillerini söküp yukarıdan aşağıya işlem yaparak ilerlemek daha kolay.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |