|
klima |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
furkan2009
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkan2009
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2012 Saat 13:28 |
slm benim 2000 model 206 aracım klima sorunu var klimayı açınca fan çalişiyor.1-2 dk güzel devam ediyor sonra da fan ın devri artıyor.o kadar devirli dönüyo ki arabayı çok sallıyor.acaba sorun neden kaynaklanıyor.tam da anlamıyorum her usta ya güven olmuyor.biraz fikir alıp öyle yaptırayım dedim.ama fan normal de açtıgın da bi sorun yok gayet güzel çalışıyor. ama klıma yı açın ca sanki deliriyor.konu hakkında bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen
|
|
simurg
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
klimanın devrini ayarlayan elektronik kartta arıza yada oksitlenme oluşmuş olabilir..
|
|
furkan2009
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkan2009
|
ona baktırdım.sorun onda değil.fakat şunu fark ettım sabah işe gelene kadar 8-10 km kadar klimayı açtım hiç sorunsuz çalıştı acaba klima gazı azalmış olabilirmi.tahmim yürütecek olursam sabah serin oldugu için normal çalıştı ama sıcak havalarda gaz az oldugu için klima dan verim almak için beyin fanı daha hızlı çalıştırıyor olabilirmi:)
|
|
sahin_2978
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2012 Konum: kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sahin_2978
|
arkadas fanın balanssız oldugu icin 2 devrede sallama yapıyor buyuk ihtimallle
|
|
sahin_2978
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2012 Konum: kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sahin_2978
|
fanın pervanesinde metal bir parca olur genelde o dusdugunde balans yapar aynı tekerlekteki gibi sallama yapar
|
|
furkan2009
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkan2009
|
evet sorun fan da bugün söktüm fanı anlaşılan daha önce fanın cercevesinın bır kac cıtası kırılmış eski sahibide yenisi yerine kaynaklatarak tamir ettirmiş.ve fanın dengesi kaybolmuş normal de de zaten sıkıntısız çalışıyor.ama klımayı acınca devri yükseldigi için sallamaya başlıyor.neyse artık yenisini alcaz ama fiytına servis 300 tl diyor. çıkma temiz orjinal bi fan bulup taksam nasıl olur sizce
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Temiz duzgununu bulursan gayet iyi olur. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |