![]() |
|
Debriyaj Sertliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2012 Saat 22:25 |
Arkadaşlar debriyajım cok sert bunun ayarını neresi yapar. o kadar sertki bazen arttık debriyaja basmaktan yoruluyorum :)
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj teli yağlama ve değiştirme gibi işlemler
yapılıyor, ama geçici çözümler bunlar yani baskı balata komple
değişmesi gerekir.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Arac nedir? Bizlerin yaptigi gibi profilinizin imza bilgisine kaydederseniz bir daha bu soru ile karsilasmamis olursunuz.
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
![]() ![]() ![]() ![]() |
arac 106 99 xr teşekkürler bilmiyordum yazayımm
|
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
aynı sorun bende de vardı ben balatayı komple değiştirdiğimde okadar hafiflemişti ki debriyaj aracı stop ettirmekten bir hal olmuştum ancak 1 ay sonra tekrar eskisi kadar olmasada yine sertleşti.fakat ben teli falan değiştirmedeim.benim aracımda 2001 q.s.
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben tesekkur ederim. Aracinizin debriyaji telli. Kuvvetle muhtemel debriyaj telini degistirmenizle birlikte pedaldaki agirlik kalkacaktir. |
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
arkadaşlar benim debraj yumuşak sert değil bende yeni aldım arabamı binen herkez yukarda kavrıyo dedi baktır balata bitmiş gibisinden söylediler bide vites değiştirme devrini kaçta yapmalıyım 1.4 bnz
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
benımde aracım 106 xr yakın zamanda değiştirdim baskı balatayı gayet yumuşaklaştı :D
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Hep aynı aracı kullanınca insan farketmiyor bana çok normal geliyordu geçen arkadaşınkine binince anladım bende de sol bacak kası geliştirme durumu olmuş :) Usta 20 - 30 bin sonra muhakkak baskı balata değiştir dedi ama hadi hayırlısı bakalım.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
baskı balatayı yenilemenin zamanı geldiğini gösteriyor o sertlik. eğer baskı balata biterse volanta zarar verme olasılığı var.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
teşekkürler bilgilendirme için artık kısa bir süre sonra gidip baktıralım
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |