![]() |
|
partner için. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aopena ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2012 Saat 19:17 |
arkadaslar 2,0 hdi motor 2004 model aracım var bu arac bastıgım zaman 130 u geçmiyor. bastıgım zaman resmen arac cıldırcak gibi oluyor nasıl açmalıyım bu motoru arac 190 binde
|
|
![]() 3000 devirden sonra TDİ biter HDİ başlar.. |
|
![]() |
|
aopena ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onlardan pek olcagnı sanmıyorum bugun gıderken otobanda 4 viteste yuklendım 130 a cıktım lada vega yı sollarken adam bastı gectı benı makasladı resmen kaldımm pek atak dıyıll yanii
|
|
![]() 3000 devirden sonra TDİ biter HDİ başlar.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |