![]() |
|
206+ lpg de tekliyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2012 Saat 13:58 |
arıza çözüldü arkadaşlar sorun lpg enjektörleri dar bir yere monte etmiş lpgci kaablosu kopuyormuşl yerini değiştirdi düzeldi şimdilik tabi arıza kodu nerde yazaıyor hocam pc ye bağlaayıncamı
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun. İllaki arıza 1 yerde olacak diye düşünmeyin. Enjeksiyok+bobinde arıza aynı anda oluşmuş olabilir. Zaten bobin %90 belli bir süre sonra arızalanıyor bobin değiştiğinde bujilerin değişmeside mantıklı.
Arıza kodunda ne yazıyordu onuda belirtirseniz daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Patlama sesine yanmamis yakitin egzosa gitmesi neden olur. Bir sekilde bir yerlerde yanmiyor.
Aracinizi bilgisayara baglattiniz mi? Hangi hatalar vardi? |
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
hala yardım bekliyorum
|
|
|
|
![]() |
|
arkadaşlar merhaba
araca şubat ayında lpg taktırdım sorunsuz biniyordum. 2 hafta önce 3 gün çalıştuırmayıp çalıştırdığımda araç tekliyor. egzozdan pat pat pat diye ses çıkıyor. 4 deviri geçmiyor gaza ne kadar basarsan bas.benzine alıyorum yürürken alınca aynen deam ediyor.stop edip 10 dakika sonra benzinde sorunsuz çalışyor.
ustaya götürdüm hemen bujileri bobini değişti sorun devam etti. lpg ciye gittik enjeksiyonlar tıkalı dediler değişti sorun gitti. ancan ben eski bobini geri taktırdım pahalı sorun onda değil diye.
şimdi aynı sorun tekrar başla dı kafayı yicem yardım ne olurrrrrr.
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |