|
Yardımınıza İhtiyacım Var :) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dreamcast87
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2012 Saat 12:15 |
Herkeze merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katılmış biri olarak kafamda ki soru işaretlerini sizlerin yardımlarınızla aydınlatmak istiyorum. 2 gün önce 307 1.6 HDİ 110 HP aracımı aldım çokta memnumum yanlız cd çaların sesi 20 lerde bozuyor bass larda felan bundan dolayı ön ve arkalara alpinee hoparlör takıyım diyorum sizce nasıl olur ses konusunda birde ön ve arka hopörlörler kaç cm oluyor araştırdım fakat aracımda modelden dolayı farklı olabilirmi diye merak ediyorum 2006 model aracım
|
|
- AIRBUS A307 - Peugeot 307 1.6 HDİ 110 HP 2006 |
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam bosuna ugrasma kapı ıcı yalıtım kotu oldugu ıcın pat pat ses yaypıyo degıstırsende ancak kapı ıcıne guzel bı yalıtım yapman gerekıyo kalıtelı bı ses ıcın onler 16 felandı sanırım arkada 13 gıbı bısey dıye hatırlıyorum
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |