![]() |
|
ekranda çizik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xter69 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2012 Saat 12:10 |
Arkadaşlar merhaba saat göstergesinin bulunduğu ekranın ortasın da çizik var bunun tamiri mümkünmü dür. yoksa yenisinimi almam gerekiyor.çizik dedğim göstergenini ortasında ekran ikiye bölünmüş gibi yani
Düzenleyen xter69 - 23 Haziran 2012 Saat 12:13 |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimkide bozulmuştu, yapılmaz dediler yenisini aldım oda bozuldu artık ilgilenmiyorum :)
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yenı ekran almalısın dostum ve bu alman gereken ekranı sana uygun fıyata satablırım ılgılenrsen 542 897 88 15
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
adam çizilmiş diyo bozulmuş diye anlamışsınız sanırım değiş demişsiniz bildiğim kadarıyla o ekranın yüzeyinde naylon var ekranın sökümü vardı sitede biyerlerde bakıyım bulursam koyayım buraya kardeş söküp bi naylon koyarsın olur biter ne değişmesi
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7976&title=peugeot-206-307-saat-lcd-ekrann-sklmesi
burda sökülmesi var da dediğim gibi ekranda saydam bi naylon tabakası olduğunu hatırlıyorum ama söken arkadaşlar bilgi versinler öyle başlarsın işe
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |