![]() |
|
1 bijon eksik sorun olur mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2012 Saat 23:57 |
bugün rot balans için tekerlekleri söktüklerinde bir bijonun yalama olduğunu gördük ve boşta olduğu için attık. başka uygun bijon da bulamadık sanırım yatak da yalama olmuş. usta komple diskler değişir 70-80 tl tutar dedi doğrumudur? 3 bijonla sorun yaratır mı sizce araba? lastik fırlamaz inşallah. usta için rahat olsun bir şey olmaz dedi ama?
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
BULUT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ustalar alaha emanet yasıyo zati ver yaptır 100kmde cıksa o teker ne olcak takılmayan yerdeki bijonda arada hafif acıklık olcak oda gittikce acılcak akslara zarar öle gitcek yaptırman dilegiyle
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
benim de içimden gelen yaptırmak. ama usta boşver deyince bir düşüneyim dedim...
|
|
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
yaa ustaya bakma sen eşşeği sağlam kazığa bagla die boşa söylemiyorlar..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Boşverle olmaz o işler biz 4 vida üstünde yolculuk yapıyoruz. 1 demek %25 mukavemet eksikliği demektir. Diğer bijonlara olması gerekenden fazla yük biner. Git bir tornacıya buraya bir yuva açtırmak istiyorum de al. Forumda konu ile ilgili başlık olacaktı kontrol et derim. Yuva açma işlemi çok kolay ve 30 TL. 30 lira için kendini riske atma. Bir daha da o usta !! ya aracını emanet etme.
Düzenleyen Kemanyak - 22 Haziran 2012 Saat 00:47 |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Yaptırmanı şiddetle öneririm. 100 tl için sana zarar gelmesini kimse istemez. Nede olsa demir yığını ne olacaği bellimi olur? usta nereden bilecek birşey olacağini veya olmayacağini kaderinimi çizmiş.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Benimde sol ön tekerin bijon yuvalarının 3ü yalama olmuştu ben 4 ünüde tornaya sokturup yeni yuva yaptırdım sol tekerin bijon yuvalarının senin altı üstü bi tane ihmal etme bence de değiştirmesende o bi yuvayı tornacıya yaptır yeniden
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Hayatın 70-80 TL den daha değersiz değil, bence yaptırmalısın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
20 tl veriyorsun gidiyorsun tornacıya bijona yuva açıyor aynı somundan 5 tl ye alıyorsun ve takıyorlar okadar
elbette sorun olur 3 bijondan birisi mutlaka gevşer viraja sert girişlerde kesebilir. teker yerinden fırlayabilir hayat şakaya gelmeyecek kadar önemli bir bijon kadar değeri mi yok ki senin veya diğer insanların hayatının lütfen hemen tornacıya çok basit 10 dakkada açıyor lastik değiştirirken lastikçiler muhtemelen torkunu ayarlayamadı yalama yaptırdı gittim cebimden hemen yaptırdım |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
.
Düzenleyen 206_XS - 23 Haziran 2012 Saat 10:24 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Benimde yatak sarmıştı. Sağolsun lastikçi jant oturmadan havalı makinayla çat çat sıktı sora geri söktü bunlar yatak sardı dedi :) Bende sinir küpü oldum tabi
Direk tornacıya gittim. Klavuz çekti 2 yuvaya, diğer ikisinede yay saldı. 4 Bijon devam. 20 TL tuttu fakat ben parçayı söküp götürdüm. Poryonun fiyatı 140 TL sıfırı disklerden ayrı bu parça ayrıca usta sanırım diskerle birlikte sanıyor parçayı :)) Düzenleyen 206_XS - 23 Haziran 2012 Saat 10:24 |
|
![]() |
|
teşekkürler arkadaşlar yaptırdım dediğiğniz gibi tornacıda yuva açtırdım yeni somun taktım...
|
|
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bırakın eksik olması 1 bijonun diğerlerinden daha az yada fazla sıkılması dahi sıkıntı yaşatır, derhal çözüm bulmalısınız.
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
olum bak git!
hemen bijonu taktır. olum bak git! :) ![]() |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
safakhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
hayat bu kadar ucuz bu ülkede...
|
|
Batmayan Güneş Var mı ki?
Atmayan Şafak Olsun... |
|
![]() |
|
kapadok ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Ben kaldım arkadaşlar usta geçer bir şey olmaz dedi. Ama geçmiyormuş işte.
Aha böyle bir kaynakta buldum. Ağır Kusurmuş
|
|
2003 Peugeot 307 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |