![]() |
|
eibahc spor yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BEYKOZLU ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İŞCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 15:47 |
ben ESKİŞEHİRDEN mithat işciyim ist\beykoz`luyum aracım pug 98 model kırmızı 306 sedan herhalde bu kadar kendimi tanıtma yeterli olur herkeze iyi forumlar arkadaşlar aracıma CARRE 528 NEBULA 15 inç jant ve TOYO DRB 195\55\15 aldım şimdi ikinci el veya sıfır hesaplı 30mm eibahc spor yay almayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlardan YARDIM bekliyorum.
|
|
Beyaz 1.4 hdi 307
|
|
![]() |
|
BEYKOZLU ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İŞCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz önce bostancı saniyiden amortisörcü aydın ustayla görüştüm voglant spor yayların yumuşak oldugunu söyledi 35mm lik voglant 220 lira fiyat verdi eibahc 30mm 285 tl ilgilenenlerden ve anlıyanlardan cevap bekliyorum
|
|
Beyaz 1.4 hdi 307
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. 5 cm aldım 475 TL'ye fiyat güzel ama ürün sıfır mı?
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
http://www.lastikistanbul.com/Eibach-Peugeot-306-30mm-Spor-Yay,PR-5010.html voglant ta sıfır 35 mmlik 220tl
|
|
Beyaz 1.4 hdi 307
|
|
![]() |
|
[IMG]file:///C:/Users/OEM/Documents/Al%C4%B1nan%20Dosyalar%C4%B1m/P210612_17.32_[01].jpg[/IMG]
Düzenleyen BEYKOZLU - 21 Haziran 2012 Saat 19:18 |
|
Beyaz 1.4 hdi 307
|
|
![]() |
|
jant lastik uygulanmadan önceki hali
![]() jant lastik uygulandıktan sonraki hali ![]() Düzenleyen BEYKOZLU - 21 Haziran 2012 Saat 19:46 |
|
Beyaz 1.4 hdi 307
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
resimleri nasıl koydun arkadaş bende koycam da?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Burada yaziyor: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16848&title=siteye-nasl-resim-ykleyebilirim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |