Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - neden biz böyleyiz..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

neden biz böyleyiz..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aopena Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Ağustos - 1992

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aopena Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: neden biz böyleyiz..
    Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 20:25
ewet arkadaslar artvin arhaviden ulasıp yazıyorum sizlere biz türkiyede herseye iki kat değer ödeyerek sahip oluyoruz bunun yanında gelir değerlerimiz çok düşük miktarlarda kazanılıp yasam sürdürüyoruz lakin cebimize 1 girip 5 çıkıyor yakıt olsun vasıta olsun bunun yanında sahip oldugumuz tüm bunlara birdünya vergi ödüyoruz bütün bunları dile dökmemin sebebi ise tam yanı basımızda yabancı memleket sarp sınır kapısı batum. işte bilenler bilir biz genellikle ayda bir gider geliriz şunu söylemek gerekirse birçok ihtiyacımı oradan karsılıyorum düşünün türkiyede bugun petrolün fiyatını 5 liraya dayanmak üzere ancak orada 2,50 yi geçmiş değil yarı fiyatına neredeyse ve buralada çoğu vatandai depoyu oralarda fuller aracın tamiri parçalarını oradan karsılarlar aslında bu yönden biraz karlı ancak bu memlekette 40 km ötem de benim aracımın fiyatına 2008 2009 model BMW,Mercedes,jaguar,Audi ve ismini saymadıgım bilinmiş avrupa araçlar satılıyor türkiyedekinin 4/1 fiyatına ekmek peynir gibi satılıyor bunun yanında bizim gibi herhangi bir vergi vs. ödenmiyor yakıt deri vergi derdi vs. yok. 40-50 km ötemde hersey yarı fiyatıan iken burda iki katını ödemek çok güç çok acı oluyor :) tabi bu herkez için öyle peki neden biz böyle çekiyoruz eksiğimiz günahımız ne ki. ülkemizde dolaşan tofaş şahinin yerlerini orada bmw mercedese brakmıslar ve çoğuda avrupa araç ile dolanırken biz içi motorlu teneke kutuların içinde geziyoruz.. sizce nereye kadar böyle gitcek.. :)

3000 devirden sonra TDİ biter HDİ başlar..
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 21:54
valla hocam Türkiye uyudukca bu böle devam eder   koyun gibi herkes gütmek gerekıyo bastakılerde guzelce duduyolar bızım mılletı bak adam sunu yaptık bunu yaptık dıyo bızım mıllette vay be adama bak neler yapmıs dıyolar ama dusunmuyolarkı benım odedıgım vergıyle yapıyo sonra bana hava atıyo sen zaten bunu yapmak ıcın basa gelen bırısın ama bızım mıllet ver aman bu ıyı bu guzel ne oldu ulkenın herseyı ozellestırıldı ucuza sımdı mılletın tepesıne bın vergı dıye  5 lıraya benzını sat 2 gun bal sur 10 kurus ındırım yap 30 kurus yukselt sonra . biz 8 sehit veriyoruz adam kalkmıs apoya ev hapsi olsun diyo fettulah gulene cagrı yapıyo gel dıye 
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
Yukarı Dön
aopena Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Ağustos - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aopena Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 22:32
iyi uykular türkiye. :)

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 00:33
Bu biz de biraz genetik gibi. Türkler böyledir diyemeyeceğim ama ülkemiz vatandaşlarını büyük bir kısmı sadece günü birlik yaşıyor ve kendini düşünüyor. Bu böyle olunca bir şekilde çark dönüyor ezilen eziliyor ayakta kalan devam ediyor.

Eğitim seviyemiz düşük
İnsan hayatının önemi yok
Eskiye çok bağlıyız
Çok zor durumlarda beraberlik sağlayabiliyoruz
Çok çabuk gaza geliyoruz
Akıl verenimiz çok oluyor
Verilen akıllara çok çabuk uyuyoruz
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
aopena Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Ağustos - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aopena Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 07:49
sonuçta bütün bunlar bilinen şeyler umuyorumki kısa sürede yola gelebilse vatandaşlar bakıp düşündüğüm zaman türkiyenin asgari geliriyle 2 senede türkiyede  20 000 tl ye anca 2005 2006 model araç alınabilirken sınır ötesinde 2009 2010 model sayılı markaların en lüx arabası alınabiliyor vergi bandrol çeşitli boş vergiler ödenmeden kolaylıkla binilebiliyor. ve etrafımdaki çoğu insanlar oralardan araba alıp türkiyeye getiriyor. Düşünün işte 50 km ötedeki yaşam tarzını akıl almaz.Hangi akla hizmet ediyoruz. gerçekten yazık Disapprove

Yukarı Dön
toga406 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı toga406 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 10:12
teşekkürler Türkiye!
durmak yok tam gaz zamlara ve oylara, çakmalara devam...
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 11:49
halkımız  derin uykuda yapılan her uygulamaya eyvallah diyoruz petrol fiyatları dünyada %20  düşer bizde %10 ama buna bile seviniyoruz.gelir kaynaklarımız fabrikalarımız bir bir satılıyor bu ülkenin geçinmesi için para lazım vur vatandaşın sırtına vergiyi ne gerek var fabrikaya nasıl olsa herkes derin uykuda
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 12:39
Bence kimse uykuda falan değil herkes hayatından memnun örneğin bi alışveriş merkezine giriyosun veya bi teknoloji marketine herşey kapış kapış gidiyo millet deli gibi alıyo herşeyi para olmasa piyasada bi para dönmese bunlar imkansız olur en ufak örneğide son model olmayan araç kalmadı artık trafikde herkesin altında en kötü 40 bin tl lik araçlar eskiden böleymiydi değildi tabiki göz var nizam var.

Düzenleyen fTh206 - 20 Haziran 2012 Saat 12:39
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
aopena Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Ağustos - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aopena Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 12:41
sonuc olarak herkes suclu kımse sesini çıkarmadıkca daha çok şeyler olcaktır eminim kimbilir birçok bölücü insanlar amaclarına ulascaklar kım bılır daha neler görcez.  ama tam uyanma vakti daha cok zorluk ve yokluk cekmeden milletler sesini duyurmalı gerçekten yazık.. 

Yukarı Dön
aopena Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Ağustos - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aopena Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 12:44
Orjinalini yazan: aopena aopena Yazdı:

sonuc olarak herkes suclu kımse sesini çıkarmadıkca daha çok şeyler olcaktır eminim kimbilir birçok bölücü insanlar amaclarına ulascaklar kım bılır daha neler görcez.  ama tam uyanma vakti daha cok zorluk ve yokluk cekmeden milletler sesini duyurmalı gerçekten yazık.. 
bi nevi sende haklısı fakat bu söylediklerin bir çoğu için geçerli oysa diğerleri baska ülkelerde böylemi en ucuzu en kalitelisi.bu sekilde daha iyi bir hayat sürdürebilmek varken zorluklar içinde mücadele ediyoruz bir çoğumuz senin söylediğinde çıkarılacak konu türkiyede zenginler gelir durumu iyi olanlar kral. gerisi aç kalmaya mahkum. 

Yukarı Dön
aopena Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Ağustos - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aopena Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 12:45
fTh206 
bi nevi sende haklısı fakat bu söylediklerin bir çoğu için geçerli oysa diğerleri baska ülkelerde böylemi en ucuzu en kalitelisi.bu sekilde daha iyi bir hayat sürdürebilmek varken zorluklar içinde mücadele ediyoruz bir çoğumuz senin söylediğinde çıkarılacak konu türkiyede zenginler gelir durumu iyi olanlar kral. gerisi aç kalmaya mahkum. 

Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 12:55
senin en lüks dediğin araclara bınen ınsanlar onları banka kredılerıyle alıyo bu 1.cisi. 2.cisi ülkede kriz olmasa işşizlik oranı bukadar yükselmezdi.3.cüsü oturdugun semte göre  degerlendırme yapmamalısın herkes arabaya bınemıyo.4.cüsü herkesin altında arabası olsa nedne otobuse metrobuse metroya bınsın. teknolojı marketlerınde mıllet pesın paraylamı alıyo hayır pıyasada nakıt yok kredı kartı var kredı kartıda para yerıne gecmez ve ınsanların yanı tr nın yuzde kacı kredı kartı borclarından muzdarıp bunun farkındamısın herkes hayatından memnun olsa memure verdıgı yuzde 4 luk zam neden vergıye gıttı neden ınsanlar grev yapıyo madem memnunlar
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 13:14
Orjinalini yazan: berk2309 berk2309 Yazdı:

senin en lüks dediğin araclara bınen ınsanlar onları banka kredılerıyle alıyo bu 1.cisi. 2.cisi ülkede kriz olmasa işşizlik oranı bukadar yükselmezdi.3.cüsü oturdugun semte göre  degerlendırme yapmamalısın herkes arabaya bınemıyo.4.cüsü herkesin altında arabası olsa nedne otobuse metrobuse metroya bınsın. teknolojı marketlerınde mıllet pesın paraylamı alıyo hayır pıyasada nakıt yok kredı kartı var kredı kartıda para yerıne gecmez ve ınsanların yanı tr nın yuzde kacı kredı kartı borclarından muzdarıp bunun farkındamısın herkes hayatından memnun olsa memure verdıgı yuzde 4 luk zam neden vergıye gıttı neden ınsanlar grev yapıyo madem memnunlar
Niye ozaman 40 binlik araba alıyo krediyle 40 binlik araba alınmaz bence gitsin daha uygun bi araç alsın ona kim diyoki kredi çek kendini zorla o arabaya bin diye hem demişsiniz metrolar otobüsler niye dolu benim arabam var ama ben okula yinede metrobüsle gidiyorum onların kalabalık olmasınn nedenide trafik olabilirmi insanlar toplu taşıma daha çok tercih ediyo
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 13:16
parası olan trafıgı dusunmez  sen ogrencısın  gıdebılırsın  40 bınlık kredı cekmeyede devlet zorluyo para yok mıllet artık bıseyler yasamak ıstıyo zorla borc altına gırıyo almısken ıyısını alayım dıyo neden almasın onunda hakkı ben ankarada gormedım boyle bısey arabam var ama toplu tasıma tercıh edıyorum dıyen bunu benzın alamayan sınırlı gelırı olan kısıler soler bence 
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 13:23

parası olan trafıgı dusunmez  sen ogrencısın  gıdebılırsın  40 bınlık kredı cekmeyede devlet zorluyo para yok mıllet artık bıseyler yasamak ıstıyo zorla borc altına gırıyo almısken ıyısını alayım dıyo neden almasın onunda hakkı ben ankarada gormedım boyle bısey arabam var ama toplu tasıma tercıh edıyorum dıyen bunu benzın alamayan sınırlı gelırı olan kısıler soler bence 
Valla ben binme sebebimi söleyim arabayla 60 dk da gidiyorum metrobüsle 30 dk da bu yüzden fark ortada yani Big smile
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 13:28
ahahah :D valla ınsanların refah sevıyesı yukselse ne enflasyon yukselır ne petrol fıyatı ne elektırık yukselır nede dogalgaz fıyatları kendılerıne yuzde 40 zam yapıyolar memura yuzde 4 buda vergıye gıttı ne kaldı gerıye  bı arkanızı donun demedıklerı kaldı :D 
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 13:29

ahahah :D valla ınsanların refah sevıyesı yukselse ne enflasyon yukselır ne petrol fıyatı ne elektırık yukselır nede dogalgaz fıyatları kendılerıne yuzde 40 zam yapıyolar memura yuzde 4 buda vergıye gıttı ne kaldı gerıye  bı arkanızı donun demedıklerı kaldı :D 
Bundan önce çok iyidi demi ülkenin durumu 
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 13:33
çok iyi diyemem ama basa gelmeden onceki yurt dısı borcuna dogalgazın fıyatına petrolun fıyatına bı bak ıstersen ben avrupa bırlıgı ılıskılerı okuyorum kıbrısta g.t kadar adada benzını 2.80 alıorum deponu ankaraya gelmeden 120 lıraya fulledım sen dusun gerısnı adamlar g.t kadar adada  en kral mercedes bmw ye bınıo bız bunu koskaca ulkede yapamıyosak  bıyerde bı hata vardır
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 16:02
Orjinalini yazan: fTh206 fTh206 Yazdı:

Bu kanıya nereden vardığını merak ettim.Bu ülkenin durumu kimler tarafından neden karışmış hiç bunu araştırdınmı? Yanlış anlaşılma olmasın ben hiç bir partinin yada hükümetin sempatizanı değilim. Bir şeyi çok iyi biliyorum ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e küfür eden bir zihniyete tahamül edemiyorum. Bu öz babam olsa yine düşüncem değişmez.

Atatürk'e küfür edip Osmanlıyı savunan bir zihniyet yıkılmaya mahkumdur. Osmanlıya da ki her defasında küfür etmişimdir, hanedan bolluk bereket içinde yaşarken halk sefalet çekiyormuş.Şimdi dönüp baktığımda bunlarda Osmanlı gibi yaşıyorlar. Kabine ve buna yakın olanlar bolluk bereket içinde yaşarken halk sefalet içinde. Buyurun takdir okuyanların 500 sene öncesinin modernize olmuş devrini yaşamıyormuyuz?

Ama az daha sabır, nasılsa Cumhurbaşkanı süresi uzadı, tüzüğe göre bir millet vekili en fazla 3 sefer göreve gelebildiğine göre Sn: Başbakana yol göründü LOL Büstünü dikerler artık. Hedef 2023 dü gümlediWinkBence bu sefer yaptıkları hesap şaştı ve tam ŞAH derken MAT olmak üzereler.

Tabiki bu tamamen bir öz eleştiridir ve benim kendi tecrübelerim ve bu tecrübelere dayanan fikirlerimdir. Buradaki her arkadaşımın fikirlerine ve görüşlerine saygı duyar, hiç bir zaman olayları kişiselleştirmem.

Yalnız lütfen bir şeyi yazmadan önce geçmişi biraz araştırın,yazının ruhu olmadığı gibi yazdığımız postları yollamadan evvel tekrar bir gözden geçirin.

Sevgilerimle.
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2012 Saat 16:25
Orjinalini yazan: monur monur Yazdı:

Orjinalini yazan: fTh206 fTh206 Yazdı:

Bu kanıya nereden vardığını merak ettim.Bu ülkenin durumu kimler tarafından neden karışmış hiç bunu araştırdınmı? Yanlış anlaşılma olmasın ben hiç bir partinin yada hükümetin sempatizanı değilim. Bir şeyi çok iyi biliyorum ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e küfür eden bir zihniyete tahamül edemiyorum. Bu öz babam olsa yine düşüncem değişmez.

Atatürk'e küfür edip Osmanlıyı savunan bir zihniyet yıkılmaya mahkumdur. Osmanlıya da ki her defasında küfür etmişimdir, hanedan bolluk bereket içinde yaşarken halk sefalet çekiyormuş.Şimdi dönüp baktığımda bunlarda Osmanlı gibi yaşıyorlar. Kabine ve buna yakın olanlar bolluk bereket içinde yaşarken halk sefalet içinde. Buyurun takdir okuyanların 500 sene öncesinin modernize olmuş devrini yaşamıyormuyuz?

Ama az daha sabır, nasılsa Cumhurbaşkanı süresi uzadı, tüzüğe göre bir millet vekili en fazla 3 sefer göreve gelebildiğine göre Sn: Başbakana yol göründü LOL Büstünü dikerler artık. Hedef 2023 dü gümlediWinkBence bu sefer yaptıkları hesap şaştı ve tam ŞAH derken MAT olmak üzereler.

Tabiki bu tamamen bir öz eleştiridir ve benim kendi tecrübelerim ve bu tecrübelere dayanan fikirlerimdir. Buradaki her arkadaşımın fikirlerine ve görüşlerine saygı duyar, hiç bir zaman olayları kişiselleştirmem.

Yalnız lütfen bir şeyi yazmadan önce geçmişi biraz araştırın,yazının ruhu olmadığı gibi yazdığımız postları yollamadan evvel tekrar bir gözden geçirin.

Sevgilerimle.
Ben hiç bi parti tutmuyorum açıkçası ama şunuda söleyim kardeşim kimse Şah Mat olmıcak sen rahat ol 
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7483 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 496 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 626 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 382 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5188 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 614 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 403 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 699 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 273 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 569 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2314 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5677 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4914 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2093 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 524 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2238 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37451 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English