![]() |
|
pug 206 Dj satışta... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 Saat 15:15 |
|
benim pug la olan birlikteliğimin sonuna geldim artık. İlgilenenler için:
keyifli forumlar...
|
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
![]() |
||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar
|
||
ozaann
|
||
![]() |
||
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
|
hayırlı satışlar
|
||
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Hayırlı satışlar hocam. Bu fiyatlara alıcı bulabiliyorsanız ben de satıcam arabayı. 2011 206+ hdi 30.000gider herhalde.
Birde bu yurt dışından 300tl getirttiğiniz parça nedir ? Yol bilgisayarı olmayan değil aktif olmayan diyelim. Ayrıca 150tl ye halledilebilen olaya 700tl çok olmuş. |
||
![]() |
||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
|
Arkadaş baya abartmış ilan açıklamasını..Resmen bizim araçlara çamur atmak olmuş ama yaptığı :) hiç bi dizel 206da yokmuş mesela bakın yol bilgisyarı sırf forumumuza kayıtlı bir çok üyede aktifleştirilmiş yol bilgisayarlı dizel 206 var ..Veya bundaki özellikler sunrooflu hiç bi 206da yokmuş çok iddialı bi cümle..Sırf göz boyama :) Ayrıca harici teybi direksiyon kumandasından kontrolde 35lirayada yapılıyor veya harici aparatla 150liraya yani 300lira gibi bi durum yok yada tr de olmayan bi aparat değilki bu y.dışından getirilerek özel bişeymiş gibi gösterilsin..Onun haricinde diğer özellikler zaten feline araca sahip çoğunda var sunroofu olanlarda da var ve bu full se sunroofuda olanlar full+full yazacaklar o zaman :) Açıklamalarınızı yaparken sadece kendi aracınızla alakalı yazarsanız iyi olur diğerleriyle kıyaslama yaparcasına yanlış bilgiler veren sözler hoş olmuyor..
|
||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
fiyatta çok uçmuşsun hocam+ kesinlikle pazarlık yok demişsin bu şekilde alıcı bulman pek olanaklı gözükmüyor. Ha bulursun satarsın orasına birşey demem hatta sevinirim kardeşim istediğin fiyata satarsan. Ben yapıcı bir yorum yapmak adına yazıyorum.
Aracın çok güzel evet ben de hayran kaldım pırıl pırıl duruyor güzel modifiye edilmiş sade temiz ama 206ya 24bin verecek insan varmıdır bilmiyorum. Bir de merak ettiğim bir şey var krom gösterge paneli çerçevesini nereden aldınız, bir aralar forumda baya konuşuldu bulamadık da ![]() Düzenleyen ufuk91 - 20 Haziran 2012 Saat 01:01 |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Sonradan eklenenleri çıkarsın 19000-18000 ediyor trigeri değişti turbo bakımı yapıldıysa hemen alırım valla.
|
||
![]() |
||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Fiyatı çok bulan arkadaşlar içinde cevabım , bulunduğum yerde satıyomusun diye her kırmızıda durduran, iş yerime gelenlerin haddi hesabı kalmadı. arabayı bir gün birisine verdim antalya merkeze gitti yemin ediyorum 2 kişi aradı satıyomusun diye. hal böyle olunca tok satıcı olarak şansımı denemek istedim. fiyatın sebebi budur. şunuda söyleyim 21 000 e gerçek anlamda alıcısı zaten var. benimki biraz kumar. sonbaharda gerçek değerine satmayı düşünüyorum.
diğer araçları kötülemek gibi bi amacım yok. sitede satışta olan hangi araçta yolbilgisayarı var? foruma üye olan kaç kullanıcıda yolbilgisayarı var? olanlarda istisnadır (ben dahil) ve bence bu lafı onlarda kullanabilir. com2000 kol+ 3 satır ekran+ yazılım 150 ye halleden arkadaş sen bana sadece ekranı 150 tl ye alabileceğini düşünüyomusun? Teyp kolu için yurt dışından parça getirttim fiyatı da o. ben aracıma güveniyorum. tok satıcıyım olay bundan ibaret. |
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
adamın senin arabanda dijital klima bile yok neden bahsediyon sen? modelin yüksek sadece. 206 lar içinde plus da dahil en dolu modeli feline dir. yol bilgisayarı konusundada dediğim gibi sen com2000 kol+3 satır ekran+servisten yazılım 150 tl ye yapacan öyle mi. foruma bi yardımcı ol ozaman. adresi ver arkadaşlar gitsin ordan yaptırsın?
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
krom çerçeveyi gitti gidiyordan almıştım. şansıma o sıra satışta vardı denk geldi.
|
||
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
Arkadaş kafasındaki rakamı yazmış kimsenin karışmaya veya yargılamaya hakkı yokki bu sizin yaptınız moreli düşürmekden başka bişi değil laflarda kırıcı olmayada gerek yok (adamın senin arabanda dijital klima bile yok neden bahsediyon sen?) << bu nasıl bi uslup nasıl bi hitap şeklidir onuda anlıyamadım açıkçası.İnş en kısa zamanda istediğin fiyatada satarsın kardeşim hayırlısı olsun
Düzenleyen fTh206 - 20 Haziran 2012 Saat 12:33 |
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
|
Ben aracınızın doluluğuna bişi demiyorum. Feline modeli RG lerden sonraki en dolu model. Dijital klima dediğiniz olay iki sensör-üç motor ve panelden meydana geliyor. 1000tl gibi bir rakama 1 günde yapılabiliyor. Açıkçası benim trafikte olduğum saatlerde klima kullanmıyorum. Benim arabayı aldığım paraya 307nin yeni kasasının fullunü alabiliyordum. 3 yıl kafam rahat olsun km si ni ben dolduruyum diye sıfır araba aldım.
Çıkmacılarda ekran 100ila 180 arası değişiyor. Com2000 almaya gerek yok 206 için silecek ucu düğme yapılıyor. Açtırmayada tanıdık yoksa 20tl verip hallediyorsunuz. 206+ da açtırmayada gerek yok. Satışınıza taş koymak gibi bir amacım yok. Üslubunuz hoş değil. Düşüncelerimi ve merak ettiklerimi belirttim sadece. Emekten ziyade çok para harcamışsınız umarım hayırlısı ile satarsınız. Düzenleyen ScHerZo - 20 Haziran 2012 Saat 12:44 |
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
benim arabam 206 model dizel feline yol bilgisarımda var ayrıca cruise controlümde var 2 senedir kullanıyorum b u özelliği ayrıca bi dolu ekstram var deri direksiyon gti,ledli stop,angel far orjinal çelik jant falan fişmekan bana şimdi 22 bin versinler depomda full şuanda hemen veririm haaa ayrıca triger ve devirdaim yeni değiştirdim 300 km oldu daha aracımın km side 89.965km
tüm bakımları ve turbo bakımıda var 22 bin verene vereyim haaa o fiyata versemde bunun gibi dolu ve bakımlı araba alamam oda ayrı şuda var ki bende arabamı 17-18 e satacak olsam satmam bu ayarda bi araba alabilmem için en az 12-13 bin üzerine koymam lazım 50.000 km daha kullansam da satsam edeceği fiyat gene 16-17 bin o yüzden bende 50-60 bin km de daha binmeyi düşünüyorum Allah yeter ki mecburiyetten sattırmasın arabalarımızı
Düzenleyen feline - 20 Haziran 2012 Saat 15:50 |
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |