![]() |
|
hafızalı ayna |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir özellikmiş .
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın yazılımında gizli olarak var bu özellik zaten. yetkili servise sorsanız yok öyle birşey der ama bu işten anlayan bir elektrikçi vag com komutları ile bu özelliği etkin hale getirebilir. bir arkadasım vw aracını istanbulda ender elektroniğe götürüp bilgisayara bağlatıp komut ile etkin hale getirmişti geri vitese taktığında sağ ayna arka tekeri görebileceği hale geliyordu. varsa anlayan biri bende aracıma yaptırmak isterim
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Arkadaşlar varsa böyle bir özellik açılırsa süper olur. Hatta araca 1 tık değe katar. Aslında bu konuyı Moderatör Ali Bey' e soralım. Benim aracı bilgisayara bağlayınca 1 çok özelliğini açmıştı. Mutlaka bununda yazılımı Peugeot Planet yazılımında mevcuttur. Öyle mi Ali Bey?
|
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Arkadaşlar, kendim sordum kendim cevap vereyim. Ali Bey' le buluştuk Cruise Control için. Hazır PC' ye bağlanınca araba sordum, o da araştırdı ancak maalesef arkadaşlar benim araçta yok, hatta Peugeot Planet' te böyle bir yazılım yok...
|
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Nasıl Amerikan park Modülü var o da öyle bişey Amerikan park Modülü araştırırken o ayna modülüne denk geldim 40 tl gibi fiyatı var Modülü elektrikli aynaya monte ediyorsun sonra geri vitese takınca sağ ayna aşağı iniyor tekrar düzeliyor linkini bulursam yollarım
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Buldum
http://www.ledstop2009.com/?pnum=24&pt=Ürün+Özellikleri+Ve+Satış |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |