![]() |
|
Ayrılık Rüzgarı..... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2012 Saat 17:03 |
Düzenleyen ibrahim.kut - 10 Mayıs 2014 Saat 02:18 |
|
![]() |
|
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o kadar teferruat zor biraz geçemezsin. En son bildiğim 100$ üzerindeki eşyalara vergi verme zorunluluğu. Yolcu beraberi eşya olarak bazı şeyleri getirebilirsin ama hepsini değil. Kaçak malzemeye girer. Ancak ben Gümrük müsteşarlığından ayrılalı 6 yıl oldu. belki diğer arkadaşlar daha iyi bilgilendirebilir.
|
|
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
600$ tutar ise ne kadar vergi öderim
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Araca monte bir şekilde getir derdin olmaz hocam. Yoksa kıldan tüyden nem kaparlar. $600 için en az %18 ödeyeceksin birde buna tv-radyo için bandrol fln girecek işin içinden çıkamazsın.
Ben çinden getirtmeyi planlıyordum %18 vergi €180 trt pulu gümrük harçları v.s çok abartı oluyor. Geçen gün gümrüğe takılan bir ürünü aldım. 6-7 kere gittim artık pes ettiler ![]() |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bi bavul mu 40 kg mu ne limit vardı hediye diye getirebildiğin . Sonrasını hesaplıyorlar galiba.
Düzenleyen dukenukem82 - 14 Haziran 2012 Saat 09:46 |
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
20 kg
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Esenboğa hava alanı gümrük müdürlüğünü aradım yüzsüzce sordum araba teyp alsam gümrük alınır mı diye +90 312 590 40 00-7820-7823-7824'denonlarda 430 euro yu geçmediği müddetçe sıkıntı olmaz dedi TRT bandrolüde 20 tl dediler. benim gibi dışarıdan bişey getirtecek varsa haftaya tam öğrenip burda paylaşırım. teşekkürler
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Aldığın ürünlerin faturalı olması gerekir ihmal etme. faturayıda sembolik kestirebilirsen belki daha düşük bir vergi ödersin.
Ben olsam hazır yüzsüzlük yapmışken bunuda sorardım
![]() |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Ben çinden aldırdım 2 ay olmadı.Bavulda geldi.
![]() AHL'de kontrolde açıp sormuşlarda.Kendi aracıma takacağım diyince hiç birşey dememişler.AHL'den giriş yapacaksan sıkıntı yok yani.Senin oradan TR'ye sokamayacağın şey ya kullanımı/tüketimi yasak birşey olması lazım yada ürünü ticari amaçla/kar elde etmek için getirdiğin kanaatine varmaları lazım.Onun haricinde sıkıntı yok. |
|
A3
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |