|
Peugeot 206 xs Bilgi ekranı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
mehmetcibo
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetcibo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 Saat 15:35 |
Selam Arkadaşlar ; İsmim mehmet İstanbul`da ikamet ediyorum. Aracım 2002 model peugeot 206 xs Düzenleyen mehmetcibo - 10 Haziran 2012 Saat 15:51 |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İŞiniz çok zor kolay gelsin valla
|
|
leony510
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bnde var dostum ondan sanırım ama kac ampullu oldugu konusunda bı fıkrım yok 3 yada 4 kesın ama hangısı ? bakmam lazım
|
|
mehmetcibo
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetcibo
|
Valla işimiz neden zor merak ettim şimdi :) Acaba yanlış bir forumda mı topic açtım yoksa bulunması zor bir parça mı ?
|
|
mehmetcibo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetcibo
|
Bakarsanız çok memnun olurum benimkini söküp bakma durumum olmuştu kesin olarak 4 lambası var. 3 lambalılar yanılmıyorsam sagem marka oluyor benimkinde ise jaeger yazıyor dikkat ederseniz sevinirim.Teşekkürler
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4 ampüllüler zor bulunuyor
|
|
mehmetcibo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetcibo
|
Aslında ebay`da çok var buldum da daha önce alışveriş yapmadıgım için şimdi güvenemiyorum yoksa daha fazla aramak zorunda kalmazdım. |
|
leony510
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3 AMPULLU SAGEM MARKA baktık.. 3 ampulle 4 ampullu arası nda ne gbı bı fark var acaba saygılar
|
|
mehmetcibo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetcibo
|
Valla kardeş bende bilmiyorum ne fark var ama boyutları soketi ve yuvası farklı olabilir . Ekran satırı da fark ediyor yanılmıyorsam.
|
|
leony510
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bndekı tek satır
|
|
mehmetcibo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetcibo
|
Benimki de tek satır galiba ama farklı modeller oldugunu biliyorum ama bi bakıp araştırmak lazım yine de soket yuvalarına göstergelerine.
|
|
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende arıyorunm izmirdeyim buldunaslında ama 200 lira dedi çıkmacı cok para almam asla leony510 ki sizinkine olmaz ben daha önce arakdaşla iletisime geçmiştim biliyorum
|
|
ozaann
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2002 model öncesi araçların 4 ampüllüdür. Soket farkı vardır. 3 ampüllüler takılabilir mi deneyen görmedim.
|
|
mehmetcibo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetcibo
|
Muhtemelen soket farklılıklarından dolayı olmayacaktır .. Aslında istanbulda gezecek görecek bakacak çok yer var ama zamanımız kısıtlı iş çıkışıda mümkün olmuyor en iyisi netten bulmak ama kısmet tabi artık bekleyip göreceğiz.
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ebaydan neden almıyorsunuz ?
|
|
mehmetcibo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetcibo
|
Ebaydan hiç alışveriş yapmadım çok çetrefilli gibi geliyor bana hem yurdum insanı dururken yabancıyla zorda kalmadıkça alışveriş yapmam :)
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bizim yurdu insanıda bunu bilerek ürünleri satarken devasa fiyatlar istiyorlar.
Ben bir tane c5 ekranına fiyat verdim bakalım kabul ederse alıcam denemek için. 70tl ye fln geliyor 3 satır dediğimiz ekran. Burada 150den aşağı bulamazsın |
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Site sponsorlarından EFE ye sordunuz mu
OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
mehmetcibo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetcibo
|
Mesaj attım bugun, yarında telefon ile soracagım bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
|
|
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Citroen ekrani olursa bizede bilgi verirseniz sewinirim bende ariyorum
|
|
ozaann
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |