|
RCZ analog saat ile ilgili |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ae308
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2012 Saat 22:09 |
Merhaba arkadaşlar , bir sorum olacaktı.
Peugeot 308 premium pack aracıma RCZ ön konsolda bulunan analog saatden takmak istiyorum.Bugün bilgi almak için servise gittim.RCZde kullanılan analog saatden 308'ime taktırmayı düşünüyorum dedim, servis sadece süs amaçlı durur orda çalışmaz dedi.Bana başından savma bir cevap verdi gibi geldi. Bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır ? Servisin vermiş olduğu cevap doğrumudur?
|
|
Peugeot 308 Premium Pack - Siyah İnci
|
|
ae308
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Günaydın arkadaşlar ,
Yukarıdaki mesajı yazmamın üzerinden gün geçti. Hiç tık yok kimseden :) Bu konu ile ilgili bilgisi olan yokmudur.
|
|
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Forumda 308 kullanan veya rcz kullanan arkadaşlar gördüğünde cevaplayacaklardır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sadece saat fonksiyonunu isterseniz olur diye dusunuyorum. Ancak o saatte soyle bir ozellik var. Aydinlatmasi ortamin karanligina gore otomatik olarak ayarlanir. Bunu yapan ise BSI'dir ve o saat BSI'a baglidir. Eger bu ozelligi olmasin derseniz bence yapabilirsiniz. 6103.LZ referans numarasi ile ismarlayabilirsiniz. Fiyatini merak ettim dogrusu. Ucuk bir rakam olabilir |
|
ae308
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim , ortama göre aydınlatmasının benim için önemi yok standart aydınlatmalı olsada yeterli.Yarın servise bir fiyatını sorayım bakalım formda paylaşırım fiyatını .
|
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sponsorumuz Sahin Peugeot'a da sorabilirsin |
|
ae308
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şahin Peugeota nsordum analog saati fakat şase numarası gerekli dedi,Oan soramadım ş telefonu çaldığı için kapatmak zorunda kaldım.İlginç değilmi şase numarasına göre saat
|
|
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanlis anlasilma olmustur. Sende RCZ oldugunu ve saatini degistirmek istedigini dusunerek numarani istemistir. Yoksa senin aracinin sasi numarasi ile saatin bir ilgisi yok. Istersen durumu aciklayarak sor. |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sen şahin peugeotu arayıp 6103 LZ ne kadar diye sorarsan fiyat verebilir.
Bazı müşteriler parçayı bilmedikleri için yanlış sorabiliyorlar, bu yüzden de yanlış parça getirtebiliyorlar. Şahin peugeot şasi numarasını yanlışlık olmasın ve dopru parça getirmek için istiyor. Senin aracın da 308 olduğu için ve RCZ parçası istediğin için karışıklık olmuş ve senden şasi no istemiştir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
ae308
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şahin Peugeota sordum şimdi hiç satmadıkları için fiyat veremiyor , 308e olup olmayacağı konusundada bir bilgisi yokmuş.
Düzenleyen ae308 - 11 Haziran 2012 Saat 11:28 |
|
|
|
FK
1. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2011 Konum: Moskva Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanlis hatirlamiyorsam tek sorun parcayi bulmak, uygulayan kisiler gormustum ama su an aklimda yok linkler. Cok havali duruyor gercekten fakat aklimda pahaliydi diye kalmis.
|
|
kaan__
2. Vites 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selamlar
rcz analog saati çıkma olarak bulman imkansız bu bir kere kesin satın aldığını farzediyorum ki bu 1000 tl gibi bir rakam sana iskonto ile 850 900 arasına maal olur bunun dışında saati çalıştırman yani saat fonksiyonunu çalıştırmanda çok çok güç tr standartlarında ancak şöyle bi durum var bi elektrilçi saate yol bilgisayarı ekranından bi tesisat çekerse en azından ışığından faydalanabilirsin Düzenleyen kaan__ - 27 Temmuz 2012 Saat 22:19 |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
FK
1. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2011 Konum: Moskva Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
kaan__
2. Vites 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ay utandım şimdi bende merak ettim bak şimdi vallahi brovo yapana
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |