![]() |
|
KAPI HOPARLÖRÜNE AMFİDEN KABLOMU ÇEKİLMELİ YOKSA . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2012 Saat 01:50 |
başlığa sığdıramadım ama sormak istediğim şudur,
tesisat kurmak için tüm ekipmanları aldım, montaj için bana yakın bir yere gittim. amfiden ön kapılardaki mid takımına giden kablo direk amfiden kapılara kalın kablo çekilerek değilde, amfiden teyp girişindeki kablolardan (yani kapılara giden orj. kablolardan) verilecekmiş. benim öğrenmek istediğim araç 307 bunun kapılara giden kabloları ince kaçmazmı direk amfiden kalın kablo çekilmiyormu. montajcı çekilmiyor dedi ama güvenemedim. montaj yaptırmadım. kablo kalitesi önemli diye okudum pek anlamam, bu şekilde montaj yapılmasının bir ses kaybı olurmu. bu arada ön kapılara takacağım mid pioneer ts-e170 ci http://www.pioneer.eu/tr/products/25/131/201/TS-E170Ci/specs.html birde şöyle bir sorunum var mid takımındaki tiweeterlar yok yanmışlar bunun yerine farklı bir tiweeter takacağım, ne önerirsiniz. |
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam orjınal kabloları mecbur kullanmak zorundasın neden dersen, kapıyı actıgında kabloların gectıgı yer var onları acıpta toplamak derttır dıye dusunuyorum.. onları kullanmak en mantıklısı ve bozdurmasan iyi yaparsın oraları.. bende orjınal kabloları kullanarak montaj yaptırdım ve memnunum sesten
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
peki tweeter olarak alacağım herhangi bir model bendeki midlere uyum sağlarmı.
|
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
tel ne kadar ince ise direnç o kadar fazla olacaktır. Direncin fazla olması sesin kalitesini düşürür. Fazla ısınmaya sebep olur. İleride sizi içinden çıkamayacağınız hale getirebilir.
Ben kaliteyi düşündüğüm için kendi tesisatımı 1.5mm lik bakır oranı yüksek bir kablo çektim 4 kapıya. Bu işlemi yapmak çok zahmetli. Herkes uğraşmaz. Şimdi içim rahat. Size de tavsiyem o olacaktır. Aracın ses sistemindeki kablolar diğerleirne bakarak daha kalın ve kalitelidir ama yine de ses sistemlerinde kullanılan kabloların yerini tutamaz. İmkanınız varsa yeni ürünleri tercih edin. Eğer bu var elimde diyoranız. Orjinalinde olan ürünün özelliklerine yakın bir ürün arayın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |