|
Araç muayene hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
MuratUlg
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2012 Saat 18:10 |
|
Herkese merhaba öncelikle. Benim ufak bir sorunum var gibi, şimdi benim aracımın muayenesi 12.06.2012 de bitecek ben şu an da şehir dışındayım ve araç yanımda değil bu nedenden dolayı muayenesini en geç 15.06.2012 de yaptırabilirim 3 günlük bir gecikme için ceza uygularlar mı?
|
||
2005 1.4 HDİ XR
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
Su sayfadan hesaplayabilirsin gecikme cezani: http://www.tuvturk.com.tr/gecikme-bedeli.aspx |
||
MuratUlg
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla bir kaç kere teşekkür etmeyi denedim ama sadece bir tane edebiliyormuşuz burdan edeyim çok çok teşekkürler kafayı yicektim :)
|
||
2005 1.4 HDİ XR
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Rica ederim |
||
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim de muayene yarın, ama haftaya ancak yaptırcam bi miktar ceza ödeyeceğiz artık napalım :)
|
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
MuratUlg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
peki birşey soracağım günü geçti 18 ine randevu aldım 17 sinde sanayiye giderken vs polis çevirdi o zaman nolcak :)
|
||
2005 1.4 HDİ XR
|
||
206206
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamamen polisin insafına kalmış, ceza yazıp aracı çekiciye yükleme hakkı var
araç muayne tarihi geçerse aylık %5 faiz de işliyor arkadaşlar 1 günde gecikse %5 30 günde gecikse %5
|
||
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
||
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet uygulanır. ama şuna dikkat edin. havalimanlarında girişte plaka sorgulama var kameradan aracın otoparkta ise ve vizesi sen seyehatte iken dolarsa.
dönüşte bir bakmıssın aracın yerinde yok. hemen trafiğe bildiriyorlar ve aracını cektiriyorlar neymiş vizesi bitmiş. sana ne aslşında ama sanırım ya trafik vakfı para kazansın isteği veya güvenlik nedeniyle. arkadasımın basına geldi sabiha gökcende sasırdım çok bilginize.
|
||
Ego_Ist
2. Vites 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
7-8 lira gecikme cezası ödersin ;)
|
||
Ego_Ist
2. Vites 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
geçen hafta cumartesi hadımköy istasyonuna gittim muayene için, ruhsatımda koltuk sayısı 4 yazdığı için ağar kusurlu bulundu :( peugeottan araç uygunluk belgesi istedim orada koltuk sayısı 5 , mecburen trafiğe gittim olayı anlattım yanlış yazmışsınız bunu düzeltin dedim, randevulu çalıştıklarını ve bir gün önceden randevu alıp öyle gelmemi istediler..biraz diklenince tamam bu seferlik randevusuz işlem yapalım dediler ve ruhsatın o yaprağını değiştirdiler eeee tabi yine bi 58 tl münasip bi yerimize kaçtı....haram zıkkım olsun kendi yanlışları yüzünden biz mağdur oluyoruz.....muayeneye gidecek arkadaşlar ruhsat bilgilerini iyice kontrol etsinler.. |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
her 30 gün için 7-8 TL gibi bir ceza ödersin. Yani 3 gün değil de 30 gün geç kalsan aynı ödersin, 31. gün 7-8 TL daha eklenir cezana öyle devam eder.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu çok saçma bir uygulama. Çoğu trafik memuru araçtan anlamıyor, ruhsat yenilemede yanlış ibarelet kullanıyorlar ve değiştirmek için hiç suçumuz olmadığı halde yeniden ücret ödüyoruz. Bunun önüne geçmek gerekiyor.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
erenöz
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
3 yıl önce aldığım bir araçla ilgili yaşadığım sıkıntıları anlatsam roman olur :) emniyet adliye yargıtay arasında mekik dokuttular. sonra vergi dairesi emniyet. ALLAH işini adam gibi yapamayan herkezin belasını versin diyorum... |
||
307 SW 1.6 OV PACK
|
||
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet babamın brodway ine bile 1600 cc yazmısşlar emniyette.
adamcagız o yası ile aracı satmaya gidince perişan oldu gerizekalı memurlar noterde sorun çıkardılar. embesiller bilseler ki o aracın 1600 cc si hiç olmadı ama ugrastırdılar adamcagızı emniyete ordan yapragı değiştir vsvs
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |