|
kötü görüntü düzeldi. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2012 Saat 13:34 |
www.gngtasarim.com
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cikan boya sanirim siyah olan madde, komple kazimak lazim onu ama alttaki metalik boyaya zarar vermeden, temiz iscilikle
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
plastik gibi duruyo boyandığı zaman aynı görünüm olurmu ki
mat bir görünüm var
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
www.gngtasarim.com
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çek bence hepsini alttaki boya daha sık
|
|
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O kaplama servisten yenisini alabilirsin yada katbon yaptirabilirsin onun yerine
|
|
ozaann
|
|
bjkamil
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o plastik parça satılıyor. bende de aynı durum var ama senin ki kadar kötü durumda değil o yüzden değiştirmiyorum. servisten temin edebilirsin. |
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim
biraz araştırdım gittigidorda buldum mat siyah carbon kaplama
onunla yapsam hoş olurmu acaba
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
anil007
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
servis pahalı işcilik çıkarır bence reklam işi yapanlardan yaptırabilirsin karbon kaplatmayı düşünürsen oda şık duruyor
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu ürünü alsam uygun olurmu |
|
www.gngtasarim.com
|
|
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç uğrasma ürün almakla aksesuarcılar 20 ila 30 tl arası carbon kaplama yapıyolar elinden geliyorsa kendinde yapabilirsin mesela ben ön panjuru kendim kapladım carbona
|
|
ozaann
|
|
206206
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş o bahsettiğin parça satılıyor pejo yedek parça satan yerlerde , kapı çıta bantı diye geçiyor. ben 2 sene önce 2 kapı için 12 tl ye almıştım
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ok sagolasın bi bakayım araştırayım bende tam adını bilmiyordum.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
mehmet6667
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2012 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardeş benim araçtada aynısı olmuştu film çeken yere git aynısını orjinali gibi yapıyorlar 10 tl ye yaptılar benimkini.. mat renk orjinalinin aynısını ısıtıp yapıştırıyolar.
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah bi kaç yere sorayım bakayım
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı kötü görüntü bende de var önce sökcem komple bakalım güzel durmazsa da mat siyah alıp kaplıycam, ama sorun şu ki dayanıklı olur mu bu şekilde
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sök gitsin be dostumn ugrasma
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
www.gngtasarim.com
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eskisinden daha mi iyi olmus ne Elinize saglik.
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok sagolun
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |