![]() |
|
su sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
pug61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dediğinizi yaptım motor soğusun tekrar bakcam.İlgilenen arkdaşlara teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yaparken hava geldimi içerden? ayrıca oradaki hava çıkmışsa yerine su gireceği için aracın su seviyesi düşmüş olabilir, konrtol etmelisiniz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
muratti ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
araç büyük ihtimal tüplü ve tüpün kafası su haznesinden yukarıda kalıyor. bunun sonucu havası iyi alınmıyor tekrar havasını aldırman gerekiyor . gelen ses kalörifer peteklerinden . lpg li araçların çoğunda olur başka yerde arama
|
|
![]() |
|
pug61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
yaptım ama ses yine var
|
|
![]() |
|
murattı kardeşim evet tüplü araç kafası yukarda kalıyor derken ? regulatör mu nerden alabilirm tam olrak havayı suyla beraber kabarcık çıkyo bellı sure sonra su gelıyo sabh yine aaynı :(
|
|
![]() |
|
ayrıca su haznesi radyöterle tümlesik nasıl alınmalı radyöter havasımı yoksa petek havası mı petklerinkini hergün alıyorum nerdeyse motor sogukkende su eklıyorum tekrar
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
çok enteresan, acaba aracın içinde bir yere biraz su doldu da o mu sallanıyor ve sallandıkça ses yapıyor. Sanki koltuğun kenarında yarım şişe su bırakırsın da araç sağa sola gittikçe su sesi gelmesi gibi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |