![]() |
|
rolanti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
mehmet6667 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2012 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2012 Saat 10:31 |
|
arkadaşlar mrb,aracım 2000 model 206 xr 1.4 8v benzin.arkadaşlar aracı çalıştırdıktan 30 saniye sonra hır hır hır yani araç sallanıyor rolanti acayip derecede kötü,lpg taktırdım geçen hafta,araç gaza geçince bu sorun kalkıyor,bujileri değiştirdiler,gaz kelebeğini temizlediler ama düzelmedi sanki daha kötü oldu,sizce asıl nedeni ne olabilir..
|
||
![]() |
||
mehmet6667 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2012 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar yokmu yardımcı olacak biri..
|
||
![]() |
||
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
benden aynı sorun vardı ama bende hem gazda hem benzinde yapıyodum senin sadece benzinde yapıyomış anlamadım ama benim sorunum şöyle çözüldü motor üzerinde yeşil renki bir müşür var rolanti motoruna giden ve su sıcaklıgına göre kendine ayarlayan ve bu müşürü değiştirdim bütün sorunlar ortadan kaltı ama benim hem benzinde hem gazda yapıyodu |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
|
Düzenleyen mehmet6667 - 29 Mayıs 2012 Saat 12:33 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
|
sağol kardeşi ilgilenmeyenlere dir sözüm,söylediğini deneyeceğim
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
|
kardeş o müşürün adı ne yani ne diye alacağım..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
|
kardeş o yeşil müşürün adı ne die geçiyor yani ne diyimde alayım. |
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Bir sorununuz var ve bunu yazıp birkaç saatte çözüm aramak ve bulamayınca da sitem ne kadar mantıklı sizce? Sitede herkes aynı anda online değil ki.. Biraz sabırlı olmak gerek sadece bu konu için değil her zaman.. |
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
|
dostum aracında rolanti motoru vardır onu temizletmeni gaz kelebeğine baktırmanı ve oksijen sensorunu kontrol ettirmeni tavsiye edeceğim gazda yapmış olsaydı cozum daha kısa olabilirdi bunlarla beraber aracı bir bilgisayara baglatabilirsen daha net sorun giderilebilir.
saygılar.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
|
araç benzinde yapıyo gaza geçince kesiyor,ama doğal olarak benzinde çok yaptığı için gaza geçtiğinde de biraz yansıma var yani gazda ikende çok az belli belirsiz bişey yapıyor.. kardeşim verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim,allah razı olsun. |
||
![]() |
||
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
müşürün adı hararet müşürü..
|
||
![]() |
||
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
evet yeşil müşür zaten araya bak görürsün bi kahve rengi var o fanın bide yeşil var oda rolanti motoruna gidiyo ısısı sensörün
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
|
denemediğim şey kalmadı gal kelebeği temizlettim taktırdım yaptırdım ama nafile aracı alalı 2 ay oldu ama böyle giderse bidaha peugeot arabasının yanına yaklaşmam,ne derdi var bulunamıyor bi türlü,rolantide motor hır hır hır edip duruyor..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
müşürü değiştirdiniz mi
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
|
müşürden olabilirmi dedim ustaya o da güldü ve benim ısrarım üzerine değiştiler,ama ondan olması imkansız dediler,onunla uzaktan yakından alakası yok dediler.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
|
müşürden olabilirmi dedim ustaya o da güldü ve benim ısrarım üzerine
değiştiler,ama ondan olması imkansız dediler,onunla uzaktan yakından
alakası yok dediler.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
|
yani olmadı kardeş.. |
||
![]() |
||
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
|
bugün aynı sıkıntı bendede oldu.. lpg de giderken benzine alim dedim.. arac birden hır hır yapmaya başladı o arada bide klimay açim dedim bu sefer iyice sapıttı rolanti 500-1200 arası oynamaya başladı sonra tekrar tüpe aldım düzeldi.. napıcağımız şaşırdım..
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
benim de rolanti ilk açtığımda duracak kadar düşük düzeyde gidiyor (lakin genelde ilk çalıştırdıımda stop da ediyor) benm sorun lpg bakımını yaptırdıktan sonra başladı, gaz kelebeğini kendm temzleyeyim dedim sorun daha da arttı, para sıkıştı yine anlaşılan biyerlere
|
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
|
Geçmiş olsun bu sorun ile lpg taktırdıktan sonra karşılaştıysanız sıkıntı lpg sisteminden kaynaklanıyor olabilir. Benzinde sorunum var lpg de yok demişsiniz ama bu lpgden kaynaklanmıyor anlamına gelmez.
Benim aracımda rolantide hafif bir titreme lpg-benzin fark etmiyor ayrıca P0171 hatası vardı. Abartısız söylüyorum 500 km hiç lpg ye geçirmeden benzinde kullandım ne arıza lambam söndü nede araçtaki sarsıntı geçti. Yetkili lpg servisine gittim 15 dk lık bir ayar yaptılar. Arıza lambam 300 km oldu yanmadı ayrıca araçtaki titremede geçti
Lpg sistemini ayarladı ama aracın benzinde ki çalışmasıda değişti. Anlam verebilmiş değilim doğrusu... Düzenleyen ttaylanaa - 30 Mayıs 2012 Saat 13:37 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |