|
Peugeot Alarm Sinyali |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
turker951
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turker951
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2012 Saat 23:49 |
Merhaba
Peugeot 107, 2008 model 2tronik aracım var. Aracım rampa yukarı gaza yüklendiğimde uyarı sinyali veriyor ancak gösterge panelinde hiçbir simge yanmıyor. Sadece alarm sinayli duyuluyor o da arada bir. 2 ustaya gösterdim bide bilgisayarla baktılar ancak hiçbir arızaya rastlayamadılar. Bana bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum. Aracımın 10.000 bakımı 2 ay önce yapıldı.
|
|
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fren hidrolik seviyesini kontrol edin.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
hasiko
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fren hidrolik seviyesi emin ol. hidrolik azalmıstır..
|
|
en tatlı an REDLİNE !!!
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir bak bencede uyarılara kulak ver 4000 km bende kullandım karşılaşmadım.
zaten gösterge paneli çok sade
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |