|
E-5 Kapalı Uçalım..! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2008 Saat 00:49 |
Bilim kurgu değil gerçek… Uçan halıya değil; ama uçan otomobile binmeye hazır olun! Hollandalı birkaç girişimcinin fikri, yatırımcıların hoşuna gitti. Herşey yolunda giderse E-5′te trafiğe takılmadan TEM üzerinden uçacağız.
Hollandalı girişimci John Bakker, Hollanda Havacılık Laboratuvarı (NLR) ile altı yıldır yaptığı çalışmanın ardından, ilk uçan otomobilin seri üretimini yapmak için kolları sıvadı. PAL-V Europe isimli bir şirket kuran Bakker, yönetici kadrosunu oluşturdu. Şirket, yeni yatırımcıları bünyesine katarak, birkaç yıl içinde, Henry Ford’dan bu yana hayali kurulan uçan araba fikrini ete kemiğe büründürmek için start verdi. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sencer bu hollandalılar daha senı görmemışler demekki kardeşim sen zaten ucuyosun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fışşşşşşşşşşşşt ıstanbulda arac kullanan her sofor ucuyor zaten...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben Fena Uçarım.
Sınırları Zorlarım.
Durmak Nedir Bilmem.
Psikopata Bağlarım.
|
|
mad_sho
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir insan kendını ancak bukadar ıyı anlatır
|
|
İki tanık var biri dilim biri kalemim.Olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |