![]() |
|
Satılık 2004 model 307 XT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hasoli66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Konum: Memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 14:47 |
Aracım 2004 modeldir
siyah 307 XT full modelidir.
Yarı otamatik vites Açılır tavan Park sensörü Altılı cd chancer Far gece sensörü Kilometresi 103000 Sadece sol ön kapıda çizik boyası vardır. İletişim için ............................. Aracın bağlantı adresi:
Düzenleyen cigdemilker - 21 Mayıs 2012 Saat 15:14 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sitemiz çıkar amaçlı kurulmuş alım-satım yapılan bir araç değildir.. Dikkatinize.. Sitemizin kurallarına öncelikle gözatınız..
|
|
![]() |
|
Hasoli66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Konum: Memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Hatamı düzelttim umarım kusurabakmayın acemiliğime verin lütfen.
Aracımı görmek isteyen aşağıdaki likten görebilir. |
|
![]() |
|
toGah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
hayırlı satışlar.
|
|
2004 - 307 1.6 Technoplus
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar bende de var aynısında bende satıyorum bakalım artık:)
|
|
![]() |
|
Umarım hayırlı olur her ikimiz ve herkes için...
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Ya burdada 2003 1.6 xr modeli var yarı otomatik benim 206 GTI la takasa giriyo üzerine ne kadar verirsin diyo ama nasıl bu 307 nin yarı otomatik viteslileri vites sorunu çıkartıyo mu? Birde benim aracın üzerine ne kadar versem olur? xr anladığım kadarıyla düşük versiyon donanımlısı xt fullü dendiğine göre
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |