![]() |
|
Kapı Kolu Boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TeknolojiDelisi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TeknolojiDelisi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 Saat 22:31 |
PEUGEOT ADVENTURE 2.0 HDİ 2008
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet basarili gozukuyor. Zimpara+astar+boya mi kullandiniz?
|
|
![]() |
|
TeknolojiDelisi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TeknolojiDelisi
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet sıfır numara zımpara astar kullanmadım 3 kat boya attım ve bu halde
|
|
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
kullandığınız boya neydi acaba?
bu arada çok güzel olmuş tebrikler güzel iş çıkarmışsınız |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TeknolojiDelisi
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Güzel bir çalışma olmuş ama zımpara yapıp tinerle temizlemediyseniz 2-3 aya eski haline döner.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TeknolojiDelisi
valla her türlü temizledim bakalım nasıl olsa spreyde boya çok bidahikine boya ve verniklerim denemeden olmaz değilmi :)
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ben çok denedim o yüzden söyledim. Önce kat kat ince zımpara yapıp sonra onu tinerle temizlemeniz gerekiyor. Ondan sonra boya çekince inanın efsanne tutuyor. Üstüne isterseniz çok nazik mat cila atarsınız hoş olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TeknolojiDelisi
tamam silindiği an bu şekil yapıcam aklıma yazdım bunu
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |