|
308 HDİ 90 HP MİLLESİM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
samuel
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 Saat 00:01 |
arkadaşlar merhaba
308 dizel millesim manuel almayı düşünüyorum ama araç hakkında alakalı alakasız o kadar çok yorum yapılmış ki sizlere sormaya karar verdim öncelikle 2010 model 308 1.6 hdi millesim donanım seviyesi nedir internette doğru düzgün bişe bulamadım? 308 dizeller çok sorun çıkarır mı?(kastettiğim ufak tefek şeyler değil) servis maliyeti çok mudur gerçi düşündüğüm araç 17 binde ama satarken değer kaybı çok olur mu? ve istanbul avrupa yakasında ekspertiz yaptırabileceğim yerler var mı beylikdüzü taraflarında(yetkili servisler ekspertizi durdurmuş) son olarak da araç 2010 model millesim 17 bin km de, 90 hp olanından 35000 tl nasıl fiyat sizce? şimdiden herkese teşekkürler |
|
drakman
1. Vites 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
308 çok sağlam bir araç kolay kolay sorun çıkarmaz ama bu kullanıcıya bağlıdır elbette ama 8 serisi gerçekten çok daha kaliteli kimse bunu inkar edemez. Ben 206 kullanıyordum 308 AUTO6R Dizel'e geçtim, performansından ve yakıtından çok çok memnunum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. İnternette Peugeot düşmanı çoktur, onları salla gitsin. Adam hayatında hiç Peugeot'a binmemiş hakaretler yağdırıyor.Sakın alma elinde kalır falan ! bunlara kulak asma ben kullanıcısıyım. 308 bildiğin gibi 7 ayrı dalda ödül alarak Avrupa'nın en prestijli ödüllerinden olan "Altın Direksiyon" ödülünü almış ve 100 km'de 3,45 lt yakıt tüketerek rekor kırmış bir araçtır. Bu nedenle rahatlıkla kullanabilirsin. Ama ben 112 beygir ben 90 beygirini kullanmadım, bunuda belirteyim.
|
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |